Versenykiírás A versenyre történő jelentkezés szabályai

Megyék Szépe Nemzetközi Szépségversenyre jelentkezhet minden lány, aki megfelel a következő feltételeknek:

  • állandó vagy ideiglenes horvátországi vagy magyarországi lakcímmel rendelkezik 
  • a jelentkező horvát és/vagy magyar állampolgár, legkésőbb 2021. február 28-ig betölti a 16. életévét, de jelentkezésekor még nem töltötte be a 27. életévét
  • alapvető kulturális felkészültséggel rendelkezik
  • olyan egyéniség, aki képes belépni a divat és a művészet világába
  • nincs kizárólagos szerződése (modell, fotó, reklám, művészeti.) Illetve, ha van, akkor hivatalos engedélyt hoz, hogy a versenyeken részt vehet, és az ezzel járó kötelezettségeknek eleget tehet.

18 év alatti versenyzők esetén szülői belegyező nyilatkozatot kérünk be.

Versenyző kijelenti, hogy büntetlen előéletű. Versenyző kijelenti, hogy korábban nem készült róla akt vagy pornográf fénykép, vagy filmfelvétel, ilyen jellegű felvételek készítésére, közzétételére vagy terjesztésére jogokat nem adott el senkinek, illetve ilyen jellegű felvételek nem jelentek meg róla semmilyen kiadványban, internetes felületen, és fórumon.

Verseny internetes nevezéssel indul a fenti feltételeknek megfelelő lányok nevezési díj nélkül jelentkezhetnek a verseny weboldalán a megfelelő adatok megadásával és a fotók feltöltésével. A beküldött jelentkezést a szervező bírálja el és az előzetes szakmai szűrést követően tölti fel a versenyző profilját a weboldalra (www.megyekszepe.hu). Az elbírálás tényéről és kimeneteléről a szervezők e-mailben értesítik a jelentkezőt

A versenyre jelentkezők kötelezettségei:

1. A  jelentkező verseny regisztrációkor feltöltött fotóit a szervező promóciós célra felhasználhatja. A verseny során, vagy a versenyt követően a versenyszervező által a jelentkezőről készített felvételek és fotók tulajdon- és felhasználói joga kizárólag a versenyszervezőt - Misina Qwert Kft. - illeti meg. Ezeket a fotókat a versenyszervező további engedélykérés nélkül szabadon használhatja. A fotókat a versenyző csak a Misina Qwert Kft. előzetes és írásos engedélyével jelentetheti meg bármilyen médiában, beleértve a közösségi internetes oldalakat is. A jelentkező a verseny ideje alatt a versenyt népszerűsítő reklám tevékenységre felkérhető, amelyet díjmentesen elvégez. A fotózásokat a szervező díjmentesen biztosítja.

2. A versenyző a versenyen való részvétel feltételeként elfogadja a versenyszervezők által összeállított programot, és vállalja, hogy a Megyék Szépe szépségversennyel kapcsolatos valamennyi saját szervezésű (válogatások, sajtótájékoztatók, fotózások, felkészítő, döntő stb.) és egyéb promóciós rendezvényen (sajtószereplések, médiaesemények, rendezvények stb.) díjmentesen részt vesz. Minden alkalommal a legjobb formáját adva (ápoltan, csinosan), pontos időben jelenik meg, nem mulaszt és a legjobb tudása szerint, a verseny sikere érdekében cselekszik.

3. A versenyző vállalja, hogy jelentkezésével egyidejűleg követője lesz Facebook profiljával a jelentkezésekor kiválasztott verseny hivatalos Facebook  és Instagram oldalának.

www.facebook.com/baranyamegyeszepe

https://www.facebook.com/megyekszepesomogy/

https://www.facebook.com/megyekszepetolna/

https://www.facebook.com/megyekszepe/

https://www.instagram.com/megyekszepe/

Annak érdekében, hogy minden esetben a lehető leggyorsabban értesülhessen a versennyel kapcsolatos információkról. Megyék Szépe - Misina-Qwert Kft. - 7838 Vajszló, Durgótanya 025. hrsz. - 14701443-3-02 4. A Versenyző kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy jelentkezési adatlapja, fotói, illetve a verseny során készített versenyzőről készült fotó, grafika, hang - és videofelvételek, valamint ezek állóképei a weboldalon, illetve a verseny hivatalos felületein nyilvánosságra kerüljenek.

4. A versenyző tudomásul veszi és vállalja, hogy a verseny kapcsán és arra vonatkozóan a szervező előzetes engedélye nélkül a versennyel kapcsolatban semmilyen interjút nem ad, sajtónyilatkozatot nem tesz, illetve a verseny tisztaságának megőrzése érdekében fényképet nem készíttet szervező előzetes engedélye és tájékoztatása nélkül. E szabály megszegése a versenyző azonnali hatályú kizárását eredményezheti.

5. A versenyző a verseny teljes ideje alatt betartja a szervező utasításait.

6. A versenyző vállalja, hogy a verseny színvonalához illően viselkedik, a versenyt szervezőre, támogatókra, a verseny zsűrijére nézve hátrányos kijelentést nem tesz, hátrányos aktív vagy passzív magatartást nem tanúsít, illetve nem alkalmaz, a verseny szervezőjének szabályzatait betartja.

7. A versenyt szervező bizottság a verseny döntésmechanizmusáról, a zsűriről, a szavazás módjáról részletes tájékoztatást ad a versenyzőnek. Versenyző kijelenti, hogy az eredményt, a szavazást, a zsűri döntési jogkörét nem kritizálja, annak eredményeit maradéktalanul elfogadja.

8. A versenyző a verseny ideje alatt a versenyt népszerűsítő reklám és egyéb marketing tevékenységre díjmentesen felkérhető, a versenyt szponzoráló cégek reklámhordozóit, valamint egyéb kiegészítőit a versennyel kapcsolatos eseményeken viseli.

9. Versenyző tudomásul veszi, hogy a versennyel összefüggésben semmilyen társaságnak, személynek a szépségverseny logóját, megnevezését át nem adhatja felhasználásra a jogtulajdonosok engedélye és tudomása nélkül.

10. A verseny győztese vállalja, hogy a következő évi verseny elődöntőin és döntőjén, mint zsűritag felkérés esetén, térítésmentesen részt vesz, valamint aktív szerepet vállal a koronázási ceremóniában.

11. A versenyző elfogadja a versenykiírást, és tudomásul veszi, hogy bármely pont be nem tartása esetén a szervező kötbér fizetésére kötelezheti, melynek összege 50.000 (azaz ötvenezer) Forint.

Érvényes 2020 augusztus 14-től.

Jelentkezz és legyél idén Te a királynő!

A Megyék Szépe rendezvénysorozat, mint a régió egyik leginnovatívabb szépségipari rendezvénye idén még több meglepetéssel, minden eddiginél nagyob élményekkel és értékes nyereményekkel vár. Tedd próbára magad Te is!