Vermes Style Az Ön stílusa!

Vermes Style

Az Ön stílusa!

Cím:
Pécs, Klimó György utca 13.

Telefon:
+36 20 580 9999

Vermes Tímeával beszélgettünk kezdetekről, brand-ről, célokról. Ismerje meg a Vermes Style magával ragadó, kifinomult stílusát!

Vermes Tímea: Szakmám szerint operaénekes vagyok. Pécsett kezdtem a pályámat, itt debütáltam a színháznál és később - bár tettem pár kört az országban - visszakerültem Pécsre.
Akkor Balikó Tamás szerződtetett és azóta is a Pécsi Nemzet Színház magánénekese vagyok. Emellett gyakran játszom Budapesten, az Operettszínházban is, tehát abszolút aktív énekesnek számítok, viszont gyerekkori álmom volt a Vermes Style. Akkor döntöttem el, hogy tovább viszem a Vermes nevet, mikor elveszítettem az édesapámat. Mivel az öcsémnek is lányai vannak, ez a név valamelyest el fog halni, így szerettem volna ezt az évek óta dédelgetett álmomat ezen a néven elindítani.

Azt gondolom, hogy egy globális művészet, amit itt létrehoztam. Nemrég a zenei igazgatómmal, Gulyás Dénessel beszéltünk arról, hogy én tényleg látok színeket, anyagokat, amikor zenét hallgatok. Ugyanígy vagyok a döntős lányok ruháival kapcsolatban is. Az ő bevonulásukra is megvan már a zeném, vagyis tulajdonképpen párhuzamosan jött a zene a ruhákkal.Tavaly a 12 hónap volt, most a 12 zodiákus jegyet teszem össze.

A célom egész bagatel és egyszerű: szeretném ezt, ami bennem van, valahogy úgy átadni, olyan külső-belső harmóniát teremteni egy adott ügyfél számára, hogy abban ő tökéletesen jól érezze magát. Múltkor jött egy olyan visszajelzés, hogy: „Úgy éreztem, én vagyok a legszebb!” – nekem ez az üzletfilozófiám. Számomra az lenne a lényeg, hogy érezze úgy magát, hogy ő a legszebb azon az estén, abban a ruhában, amit közösen álmodunk- és kreáltunk meg, és ha 10 nőből 10 a legszebb, már nyert ügyem van. Persze minden nőben más a szép, a „szép” annyira tág fogalom… A lényeg, hogy ő azt érezze, hogy szép, és ha azt érzi és elhiszi magáról, akkor azt mindenki érzékelni fogja és úgy is lesz! Ennek a pszichológiáját próbálom anyagokba, színekbe önteni.

A célcsoportom igazából a 40 év fölötti korosztály, igaz most nagyon sok szalagavatós ruhám is van. Valami miatt megtaláltak a 18 körüli lányok is, akikkel szintén nagyon jó dolgozni, mert agyban visszafiatalodok hozzájuk. Nem mondom, hogy nem áll hozzám közelebb a saját korosztályom, hisz, ahogy az ember halad előre, úgy változik kicsit a személyisége, de ettől még idomulni kell a fiatalabbakhoz is.

Amit én képviselek, az egy együttműködés, egy személyes kapcsolat, beszélgetés. Szeretnék megtudni valamit arról, aki itt ül velem szembe, hogy mit szeretne, milyen elképzelései vannak és nagyon fontos, hogy ő is beleszól a folyamatba. Egy folytonos interakció van köztem és a kuncsaftjaim között: képeket küldünk egymásnak, rajzolok, és ha látok valami anyagot, azt is átküldöm. Fontos, hogy hagyom időt magamnak. Minimum egy hónap, amit rászánok. Nem a mennyiségre, inkább a minőségre törekszem. Szeretném, hogy a Vermes Style úgy jusson el az emberekhez, hogy jó ide bejönni, jó itt lenni, meginni együtt egy kávét, beszélgetni. Ez így egyben legyen egy szolgáltatás. Ne olyan hely legyen, ahova csak bemegyünk és leakasztunk egy ruhát. Nincsenek is így ruháim. Személyre szabottan készítek, álmodok meg kreációkat.