Sea Bikini Bikini világ

Sea Bikini

Bikini világ

Cím:
7624 Pécs, Hársfa út 116.

Telefon:
+36-20/ 943 29 59
+36+20/ 932 33 83

Weboldal:
seabikini.hu

A kezdetekben még egy élelmiszeripari üzletünk volt a férjemmel fent a Rózsa hegyen. Igaz, ott is árultunk már bikiniket, de nem az volt a fő profil. Aztán, amikor odaköltözött velünk szembe egy nagyobb hipermarket, rájöttünk, hogy nem tudunk fennmaradni, még akkor sem, ha reggel fél négytől este tízig nyitva vagyunk és dolgozunk. Az viszont látszott, hogy a bikinikre, amiket árultunk nagyobb volt az érdeklődés, mint a készletünk, többet is el tudtunk volna adni, így azt mondta a férjem, hogy mozduljunk el ilyen irányban.

Szóval lényegében a kereslet hozta életre?

Így igaz. Én mindig is azt vallottam, hogy amit csináltunk, azt szívvel-lélekkel csináljuk, legyen szó akár élelmiszeriparról, akár fürdőruhákról. Kezdetben még a TESCO-nak szállítottunk termékeket, igaz akkor még nem saját néven, de ez jó kezdő lökést adott ahhoz, hogy az alaptőkénk meglegyen. Igazából mi mindig is arra törekedtünk, hogy amit készítünk, az jó minőségű legyen és szívesen vásárolják az emberek. Habár spanyol alapokkal dolgozunk, mégis azt mondanám, hogy magyar termékről beszélhetünk, hisz mi tervezzük, és a mi varrodánkban készül el minden egyes darab. Az alapanyagok tekintetében folyamatosan tartjuk a kapcsolatot e-mailben, illetve, ha kitalálok egy mintát, megrajzolom, vagy elmondom nekik az elképzeléseimet, akkor el is készítik nekem és küldenek belőle, hogy lássam, hogyan fog mutatni az anyagon. De olyan is van, hogy egyszerűen csak egymás mellé rakok színeket és abból készül majd valami…ahogy így beszélünk róla, ez a két szín így elég jól mutat!

Igyekeztek lépést tartani a trendekkel vagy teljesen saját elképzelések alapján dolgoztok?

Természetesen oda kell figyelnünk, hogy mik az aktuális irányzatok, sőt, bár még a 2019-es kollekció készül, már az anyagok és ötletek kapcsán elkezdtünk a 2020-as fürdőruhákon is dolgozni. Most már tudjuk, hogy melyik üzlet, mikorra kérte a fürdőruhákat, van, aki már januárra, februárra, de ezzel párhuzamosan gondolkoznunk kell a 2020-as fürdőruhákon is, hogy készen álljanak a tervek és az anyagok, mire ősszel neki tudunk állni a gyártásnak.

Hol találhatóak meg ezek a fürdőruhák Pécsen?

Egyrészt a Forrás Üzletházban a Crystal Boutique-ban, illetve online felületükön, valamint az Árkádban lévő Konkurencia üzletben is megtalálhatóak a termékeink. A nyári szezonban viszont kitelepülünk a harkányi fürdőbe és az orfűi aquaparkba is. Orfűn egyébként pont én szoktam lenni, ez már a 8. évünk, hogy ott vagyunk és talán még sokkal jobban élvezem, mint a kivitelezés részét. Olyankor lehetőségem van személyesen is találkozhatok a vevőkkel, segíthetek, hogy milyen fazonú fürdőruhát ajánlanék neki és látom az elégedettséget az arcukon.

Van esetleg olyan, hogy egyéni igényekhez szabva készítetek el egy-egy darabot?

Természetesen mindig figyelembe vesszük az igényeket és ahhoz mérten is próbálunk alakítani a kínálatunkon. Nagyon széles körben készítünk fürdőruhákat, méretben és fazonban egyaránt, bikiniket, tankiniket és egyberészeseket is, így mindenki megtalálja a számára megfelelő fazont és színt.