Crystal Alkalmi és utcai ruha divat nőknek

Crystal

Alkalmi és utcai ruha divat nőknek

Cím:
7622 Pécs, Bajcsy Zsilinszky utca 9.
Forrás Üzletház Földszint

Telefon:
+3620/400-5306

A Crystal Boutique 15 éve működik, lényegében az akkor induló Árkáddal együtt kezdtük, de 6-7 éve ezzel párhuzamosan új irányokat is kerestünk, kicsit kitágítva a lehetőségek és a távolságok terét, elindultunk az Interneten és most sikeresen átköltöztünk a saját üzletünkbe.

A webáruházunk már 5 éve működik. Persze ez kicsit átrendezte a tevékenységünket és gondolkodásmódunkat is, mert már abszolút nem Pécshez kötődően, hanem országosan, sőt már külföldi irányban is terjeszkedünk és szállítunk. Nyilván ez egy színvonalat is megkövetel tőlünk: például az oldalunkon minden kép, minden anyag a saját fotónk, a saját munkánk eredménye.

Sőt a fürdőruhás partnerünknek már harmadik éve mi fotózzuk a kollekcióját. Ez úgy alakult, hogy nekem nem tetszettek a képek, amiket kaptunk és inkább megcsináltuk magunknak. Egy idő után pedig a tulajdonos is rájött, hogy hiába csináltatja meg Budapesten, drágán, a Miénk mégis jobban néz ki. Nekünk nagyon fontos, hogy a megjelenésünk, az egész koncepció igényes összképet mutasson.

Sokat dolgozunk a Facebook és az Instagam oldalainkon, illetve vannak terveink a YouTube-al, illetve az Pinterest-en is van egy felületünk. Igyekszünk követni az aktuális trendeket. Több kolléga is van, aki kifejezetten a marketingen dolgoznak, Ők a háttér gépház részét viszik a cégnek.

Emellett fizikálisan is megmaradt az üzlet, ahol meg lehet találni a termékek javát, de akinek a távolság miatt ez kényelmesebb, az interneten a webáruházban is meg tud rendelni mindent.

A cég stílusa mindenképp egy kicsit nőiesebb, csajosabb vonal. Igaz sok terület kapcsolódott be az utóbbi időben, hisz elegáns- , illetve utcai ruházattal is foglalkozunk, valamint a nyári időszakban nagyon erős a fürdőruha profilunk is. Általában 6-7 céggel dolgozunk együtt, így szerintem az országban az egyik legnagyobb fürdőruha választékunk van a nyár közepére.

Ezen kívül most nagyon felerősödött az esküvői vonal, komplett koszorúslány csoportokat öltöztetünk fel, akár nagyon-nagyon messziről is. Már vannak olyan csoportok, ahol ügyfélszolgálati segítséggel megoldottuk azt, hogy ide se kellett utaznia a vásárlóknak, és akár 15 fős csoportot öltöztetünk fel úgy, hogy senki nem ment sehova. Elküldtük a mintákat, Ők megpróbálták, választottak, visszaküldték és már készítettük is a megrendelést.

Ez mostanában egy nagyon erősödő profil, nemrég voltunk Budapesten két nagyobb esküvői rendezvényen, ahol kiállítottunk és divatbemutatón vettünk rész. Nagyon sokan voltak a standunkon, ez egy meghatározó irányvonal jelenleg a cégünk profiljai között. De tervezünk kiegészítőkkel is bővülni.

Életkorban – nem a tinik – hanem a 25-45 közöttiek, (a Facebookon is ez a fő követő bázisunk) akik az internetre is nyitottak, használják ezeket a felületeket. A kiszállítást elsősorban az határozza meg, hogy a vásárló olyan terméket választ-e, ami készleten van. Amennyiben van belőle raktáron, akkor általában egy munkanap alatt megérkezik a termék a vásárlóhoz. Tehát, ha kedden délig leadja megrendelését, akkor szerdán reggel már ott is van nála jellemzően. Igyekszünk olyan megoldásokat kínálni, amik az elfoglalt és sok teherrel rendelkező hölgyeknek segítségül szolgálhat. Az online vásárlás mindenképp az gondolom, hogy ezek közé tartozik.