Brilla Fashion Pécs Női divatruházati üzlet

Brilla Fashion Pécs

Női divatruházati üzlet

Cím:
7632 Pécs, megyeri út 76. Pécs Pláza

Facebook:
facebook.com/Brilla-Fashion

Instagram:
instagram.com/brillapecs

BRILLA, azaz ragyogj! - szól az olasz felkiáltás. Ezt kínálja minden divatkedvelő hölgynek legújabb partnerünk a pécsi BRILAA Fashion

A tulajdonosok régóta dédelgetett nagy álma vált valóra A BRILLA női divatruházati üzlet megnyitásával Pécsett. Andi és Niki, a két üzlettárs megálmodta és szakemberek bevonásával létrehozta a női divat egy újabb kis ékszerdobozát, ahol a stílusos elegancia, a sportosság és vagány, dögös stílusok kiválóan kiegészítik egymást. Szinte miden nőnek karnyújtásnyi távolságba hozták a külső és belső ragyogást a varázslatos ruhakölteményekkel. A BRILLA név olasz eredetű és azt jelenti, hogy Ragyogj!

Ismerkedjünk meg velük kicsit jobban!

- Elsőkét a ruhamárkák és azok stílusai voltak meg, és határozott elképzeléseink voltak arról, hogy a letisztult stílust szeretnék képviselni. - mesélte el nekünk Fáy Nikolett, a BRILLA egyik tulajdonosa.

Az üzlet stílusa, a berendezések és a kínálat teljes összhangban vannak az arculattal, ami nagyon ízléses és egyszerűen magával ragadó. Az üzletpolitikájuk egyik legfontosabb sarokpontja, hogy vásárlóbarát, udvarias kiszolgálással tisztelik meg a hozzájuk betérő vásárlókat és nézelődőket egyaránt.

E mellett stílustanácsadás is szerepel a palettán, hisz a vevő akkor lesz igazán elégedett, ha megtalálja a hozzá legjobban illő stílust és ruhadarabot.

- Szintén nagyon fontos, hogy nem tömeg ruhákat forgalmazunk, hanem egyedi vagy limitált darabszámú kollekciók érhetők el üzletünkben. - folytatta körbevezetésünket Niki.

Az Olasz márkák ruhái lefedik az alkalmi, hétköznapi, és üzleties stílust is korosztálytól, testalkattól szinte teljesen függetlenül.

- Ami az új, őszi kollekciót illeti Nálunk most főként a mustár, mályva, kheki színek kerülnek előtérbe emellett a különféle minták is nagyon keresettek már. - válaszolta arra a kérdésünkre Niki, hogy mik az idei nyár legfelkapottabb darabjai?

- A diák hölgyeknél a magas derekú kosztümnadrágok, és egybe ruhák a leginkább keresett fazonok.

Riporteri zárásként: Akik még nem jártak a BRILLABAN , azoknak szívből tudom őket ajánlani nagyon segítőkészek, kedvesek és hozzáértőek. És ami a leginkább kiemeli őket az kínálatból, hogy mindenki számára segítenek megtalálni a tökéletes ruhát és kihozzák mindenkiből a legjobbat, hogy minden nő RAGYOGHASSON!

Nézzetek be hozzájuk, üzletüket a Pécs Plázaban található, a Mozinál, a szintén kedvelt Lipóti Pékséggel szemben!

NÉZZ KÖRÜL ÉS RENDELJ AKÁR ONLINE IS!

BRILLA Fashion Instagram,

BRILLA Fashion Facebook oldalukon sok információt találtok az üzletről, ruhákról ahol akár postázással is rendelhetők ruhák.