Berns Ékszerek From the Heart of Europe

Berns Ékszerek

From the Heart of Europe

A MÁRKÁRÓL
Cégünk az osztrák Swarovski cég szerződött partnere, hivatalosan jogosult a „crystals from Swarovski®“ logó használatára.

2020-ra az exkluzív ékszerek, ajándéktárgyak , tollak és divatkiegészítők területén az egyik legszélesebb, folyamatosan frissülő termékpalettával rendelkező márkává váltunk.

A BERNS TITOK
A Berns kristályékszerek és ajándéktárgyak sikerének titka egyszerű. Mindig csak a legmagasabb minőségű alapanyagokat adjuk mesterembereink kezébe, akik precízen megalkotják a tervezőink által megálmodott, érzelmek által inspirált swarovski kristály ékszer, ajándéktárgy, írószer és divat kiegészítő kollekcióinkat.

ÉKSZEREK
Igényesen kidolgozott, antiallergén orvosi acél alapok és a szemkárpáztató, eredeti Swarovski kristályok harmóniája alkotják a Berns ékszerek utánozhatatlan varázsát.

AJÁNDÉKTÁRGYAK
Prémium ajándékainkkal azt a hatást tudja elérni, amit csak kevés mással. Az igazán személyre szólót, a teljesen egyedit, a bámulatbaejtőt, a felejthetetlen ajándékozást.

ÍRÓSZEREK
A Berns egyedi írószerei ötvözik a visszafogottság, az elegancia és a legújabb divatirányzatok jegyeit. A stílusos külső kombinációja a használhatósággal.

DIVATKIEGÉSZÍTŐK
Kiegészítőink már önmagukban is öltöztetnek, stílust teremtenek és csodás kisugárzást biztosítanak. Határtalan figyelem és a szeretet segíti megszületni őket.