Aniron Egészségközpont Orvosi szakrendelések széles köre

Aniron Egészségközpont

Szakértő kezekben

Cím:
H-7634 Pécs, Új fasor u. 31/A.

Weboldal:
aniron.hu

Facebook:
facebook.com/anironegeszsegkozpont

Instagram:
instagram.com/aniron_egeszsegkozpont

Az Aniron Egészségközpont széles körű szakorvosi ellátást biztosít mindazok számára, akiknek fontos egészségük megőrzése, akik elfoglaltságaik miatt nem tudják a szokványos egészségügyi szolgáltatásokat igénybe venni, akik igénylik a kulturált, otthonos szép környezetet, és akik nem szeretik a hosszú várólistákat.

Célunk a járóbetegellátás széles körének biztosítása az egészségközpontot felkereső magánszemélyeknek és cégeknek. Kiváló, magas szakmai tudású, nagy tapasztalattal rendelkező orvosok, és asszisztensek, a legmodernebb diagnosztikai és kezelési eljárások, kiváló minőségű eszközök alkalmazásával garantálják a magas színvonalú ellátást.

Komplex szakorvosi ellátást nyújtó rendelőinkben nyugodt, igényesen kialakított, kulturált környezetben várjuk leendő kedves pácienseinket. Az autóval érkezőket kiváló parkolási lehetőség fogadja.

Szolgáltatásaink térítéskötelesek. A vizsgálatok ellenértékéért azonban Ön azt kapja és olyan minőségben, amit joggal vár el Európában a 21. században.

A szakrendelések bejelentkezés alapján vehetők igénybe, előre egyeztetett időpontokban. Arra törekszünk, hogy rövid várakozási idővel, egy helyen a lehető legtöbb szakellátás, diagnosztikai vizsgálat elérhető legyen, és az elfoglalt napirendű pácienseink is eljuthassanak a rendelésekre.