Varázslatos körmök és egy csodás nap az idei Beauty Kiállítás egyik nagy kedvencével, az Indigo Nails-szel Divat, Szépség

A minap, Kovács Laura Kírát, a Baranya Szépe egyik döntősét kérdeztük az Indigo Nails-nél épített csodás körmeiről és a Beauty kiállítás utáni élményeiről:

Varázslatos körmök és egy csodás nap az idei Beauty Kiállítás egyik nagy kedvencével, az Indigo Nails-szel

A minap, Kovács Laura Kírát, a Baranya Szépe egyik döntősét kérdeztük az Indigo Nails-nél épített csodás körmeiről és a Beauty kiállítás utáni élményeiről:

"Az Indigo Nails szalon külsőre egy nagyon stílusos hely, nekem személy szerint nagyon tetszik a lila és a fehér szín kombinációja. Nagyon jól kitalálták a szalon egyedi stílusát. A körmösök asztalai is nagyon szépen ki lettek alakítva. Az Eszti és a Viki is nagyon szimpatikusak voltak már elsőre is."

Megkérdeztük, hogy milyen körmöt képzelt el magának és mit tapasztalt: 

"Egy nem túl hosszú, de extrémebb színű köröm volt az, amire vágytam. Az előző körmösöknél kapott körmeimhez képest az Indigo Nails-nél készült körmeim sokkal strapabíróbbak lettek. Ez azért volt külön öröm számomra, mert eléggé gyengék és aprók alapból a körmeim. Anyag szempontjából a porcelánra esett a választásunk, mert nagyon vékonyak és gyengék a körmeim. Nem gondoltam volna, hogy ezzel az anyaggal ennyivel tartósabb lesz, de nagyon bevált."

Szín szempontjából Laura a feketét választotta. Kovácsné Fábián Viktóra, az Indigo Nails vezetőjének és a hazai körömkozmetikai szakma igazi reformerének ajánlásával, a fekete szín kapott egy kékes metál effektet, ami sokkal különlegesebbé tette Laura körmeit. Íme:

"Az Indigo Nails azért is más, mint a többi szalon, ahol jártam, mert máshol a körmösök eddig nem adtak felvilágosítást, hogy mi és miért történik épp a körmömmel. Ellentétben itt, Vikitől megkaptam a kellő tájékoztatást, és egy minden szempontból, teljesen személyre szabott, a vékony körmöm és körömágyamhoz épített körmöt tudhatok magaménak, amit egyszerűen imádok. A szalonban töltött idő 3 óra volt, de nagyon hamar elment, és a családias légkörnek köszönhetően jól éreztem magam a körmöm készülésekor. Igazi szépülős pillanatok voltak."

Laurát arról is kérdeztük, hogy milyen körmöt csináltatna legközelebb.

"Szerintem maradnék a porcelánnál és ennél a formánál, de legközelebb valami igazán színes körmöt választanék."

Laura elmondta, hogy bárkinek szívesen ajánlaná az Indigo Nailst, megkérdeztük, miért?

"Nagyon jó alapanyagokkal dolgoznak és az eddigi körmös élményeim alapján az égető érzést sem tapasztaltam az anyag megkötésekor, ami számomra nagyon fontos volt. Emellett az Indigo Nailsnél a hangulat is varázslatos."

Arra voltunk kíváncsiak, Laura, hogy élte meg, amikor megtudta, ő lesz az egyik, aki elmegy a Beauty kiállításra Budapestre?

"Nagyon meglepődtem, el sem akartam hinni, de nagyon örültem neki. Még sosem voltam ilyen rendezvényen. Jól éreztem magam és az Indigo standja is elképesztően kreatív és dekoratív volt."

Hogy láttad, nyitottak az emberek az Indigo alapanyagaira és az általuk képviselt szakmaiságra?

"Úgy láttam, hogy igen nyitottak voltak. Bár volt, aki szkeptikusan állt hozzá, de ez mindössze 2 embert jelentett a többszáz érdeklődőből. Hosszú sor állt az Indigó standjánál, talán a legnagyobb sor itt volt az egész kiállíáson. Rengeteg körmösszakemberrel beszélgettem, de voltak laikusok is, akik érdeklődtek. Vannak, akiknek nem volt idegen az Indigo Nails, mert már dolgoznak is az alapanyagaikkal."

A kiállításon legemlékezetesebb dolgokról is érdeklődtünk. 

"Voltak sminkes standok, kint volt a New York Cosmetics, ahol egy szerb származású nemzetközi hírű sminkmester volt a vendég. Láttam fogfehérítéses standot, műszempillásokat, akik a helyszínen is építettek szempillát."

Az utazással és az ottléttel kapcsolatban milyen tapasztalataid vannak, hogy érezted magad?

"Az út nagyon kényelmesen telt, jól szórakoztunk közben. Az egész rendezvénnyel együtt én nagyon jól éreztem magam."

Ott volt Seres András is, aki a profi fotókért volt felelős. Mit gondolsz, milyenek a képek, amik születtek, és mit gondolsz Andris munkáiról?

"Nagyon jó képek lettek. Andris egy nagyon jó szakember. Én nagyon meg vagyok elégedve a képekkel, amiket eddig is készített rólam."

Végül arra voltunk kíváncsiak, min változtatna Laura a kérdőivünkön, esetleg van e olyan kérdés, amivel kiegészíthetnénk azt?

"Szerintem az a kérdés még jó lenne, hogy ki milyen összeget áldozna egy körömre."

Laura válasza erre a kérdésre teli találat volt, mert annyit szánna rá, amely a valós összeget takarja egy személyre szabott Indigo-s körömnél. 

Köszönjük Kovácsné Fábián Viktóriának és Kovács Zsoltnak és az Indigo Magyarország teljes csapatának a meghívást és a személyre szabott körmök elkészítését.