Miss Karantén Hungary Szépségverseny végeredmény Divat, Szépség

Amikor elkezdtük még nem tudtuk, hogy ilyen gyorsan elérkezünk ehhez a pillanathoz. A karantén időszakában zajlott rendhagyó szépségversenyünk a végéhez ért. Szakmai zsűrink meghozta a döntését, hogy a 152 indulóból kiválasztott TOP20-as döntős mezőnyből kik kerüljenek a verseny élére. Nem volt egyszerű feladat, de íme az eredmény.

Különlegesen izgalmas esténk 2020. június 15-én. Utoljára ült össze szakmai zsűrink, hogy értékelje a döntőbe jutott versenyzőink beküldött anyagait. A  TOP20-as döntős mezőny feladata az volt, hogy küldjenek be pár frissen készült fotót magukról (nem műtermi környezetből) és készítsenek egy rövid bemutatkozó videót arról, hogy milyenek is ők valójában. A több mint 2 órás, érzelmi hullámvasúttal, néhol konstruktív vitával fűszerezett zsűrzős este eredményéről itt adunk hivatalos tájékoztatást.

Elsőként szeretnénk bemutatni számotokra a zsűrink által odaítélt 2 különdíjunk nyerteseit:

  • Radányi Rebeka - Miss Karantén Hungary Szépségverseny különdíj
  • Nyári Pálma - Miss Karantén Hungary Szépségverseny különdíj

Radányi Rebeka - A legnőisebb versenyzőnk különdíját

Nyári Pálma - A legsokoldalúbb fotóalany különdíját nyerte

Zsűrink számára nem volt egyszerű feladat már az elmúlt pár hét sem. Hiszen a verseny áprilisi meghirdetése óta több mint 200 versenyző jelentkezett, közülük 152-en jutottak fel a weboldalra és vált publikussá a versenyzői profiljuk. Különösen nagy dícséretet érdemelnek versenyzőink egytől-egyig, hiszen bátran jelentkeztek, időt, energiát szántak versenyzői profiljuk kitöltésére, a szavazatok gyűjtésére is. Számunkra mindnyájan győztesek vagytok, hiszen nap, mint nap tesztek céljaitokért és álmaitokért. Természetesen mint minden versenyen nálunk is vannak, akik itt és most kiemelkedetek a sok-sok csinos kedves arc és személyiség közül.

A Miss Karantén Hungary Szépségverseny TOP20-as döntős mezőnyéből a beküldött friss fotók, bemutatkozó videó és az elmút időszakban elért közönségszavazatokból származó pontszámok összesítéséből az alábbi eredmény született:

Izgalmas karakterek, 1-1 pontos különbségek és holtverseny a dobogón. Így jellemezhetnénk legtömörebben a végeredményt

  • Várnai Virág - Miss Karantén Hungary Szépségverseny - I. hely
  • Castillo Nikolett - Miss Karantén Hungary Szépségverseny II.helyezett
  • Zuggó Nikolett - Miss Karantén Hungary Szépségverseny III.helyezett
  • Polgár Jennifer - Miss Karantén Hungary Szépségverseny III.helyezett

A Miss Karantén Hungary győztesei:

I. Helyezett - Várnai Virág

II. Helyzett - Castillo Nikolett

III. Helyezett (megosztott)  Zuggó Nikolett

III. Helyezett (megosztott) Polgár Jennifer

Gratulálunk Hölgyeim!

Egy kicsi betekintést kínálunk abba, hogy Virág miként, s mivel győzte meg a 6 tagú zsűrinket arról, hogy ő ennek a versenynek a befutója. Versenyprofilján anno ezzel a bemutatkozó szöveggel regisztrált. 

"Virág vagyok, 17 éves. A pécsi Leőwey Klára Gimnázium angol szakos tanulója vagyok, és mint sokan mások, én is épp a karantén 56. napját töltöm itthon, jövőbeli és nyári terveket szövögetve. Iskola mellett rendezvényeken és fotózásokon dolgozom, melyeknek köszönhetően már rengeteg új embert ismerhettem meg és önbizalomra leltem. Nem írok úgy, mint egy vadidegen, hiszen a Megyék szépe Baranya elődöntőse majd 12 döntőseinek egyike lehettem 2019-ben. Ezért is olyan picit, mint egy nosztalgia, mely mégis belevezet az újba, ismerős és ismeretlen versenytársak közé."

Majd a döntőbe került versenyzőinknek kiosztott feladat, miszerint küldj be egy bemutatkozó videót magadról, milyen is vagy valójában. Ő ezt a videót küldte be:

Várnai Virág bemutatkozó Miss Karanntén Hungary 2020

Egy méltó mezőnyben, méltó helyre került a fődíjunk! Gratulálunk Virág!

A versenyünk helyezettei, különdíjasai és a heti TOP-as győztesek 2020. július 4-5-én Pécsett töltenek egy élményhétvégét, ahol számtalan izgalmas program várja őket, és személyesen átvehetik a versenyhez kapcsolódó díjaikat is.

Az előttük álló  programról dióhéjban:

- Berns Ékszerek ékszergyár látogatás és az eredeti Swarovski kristályból készült ékszer nyeremények kiválogatása

- Ékszerfotózás (profi sminkkel és hajjal) közreműködik BasePhoto (Seres András), TP-Makeup (Takács Petra)

- MiniZOO kaland látogatás Baranya egy apró, de annál nagyobb hírű látványoságába

- Tv-Torony Kilátó & Étterem Pécs - látogatás Magyarország legmagasabb épületébe, Közép-Európa legnagyobb körpanorámájával rendelkező kiltójába

És még sok-sok meglepetés, amiről majd beszámolunk. Az érintetteket ezen a héten e-mailben és telefonon is kiértesítjük.

Köszönjük minden versenyzőnknek, eredménytől függetlenül azt a pozitív hozzáállást, a betett munkát, energiát, amit a versenybe fektetett! Köszönjük a több mint 11.000 szavazatot leadó követőnknek a figyelmet. Számunkra TI mindannyian győztesek, királynők és királyok vagytok! Köszönjük mindenkinek azt a sok figyelmet, amit ránk és versenyzőinkre szántatok.

Miss Karantén Hungary Team

Partnereink:
Berns Ékszerek
QX - Az Ajándékbirodalom, Pécs
Pécsi Tv-torony
Megyék Szépe - Nemzetközi Szépségverseny
TP Makeup - Takács Petra Sminkes, Szempilla- és Szemöldök Stylist
Deja Vu Kozmetika Pécs
Következő Lépés Marketing Pécs
Sea Bikini