Miss Karantén Hungary Szépségverseny döntősei - TOP20 Divat, Szépség

A 2 hónap alatt 50.000 látogató, több mint 350.000 oldalt tekintett meg és mindeközben 10.000 fő felett regisztráltak az oldalra, hogy szavazhassanak kedvenc versenyzőjükre. A Miss Karantén Hungary versenyére közel 300 jelentkezés érkezett, közülük 152 versenyző került fel a weboldalra és gyűjthetett extra pontszámokat az online közönségszavazatokkal. 5 tagú szakmai zsűrink minden héten megválasztotta a heti TOP3-as különdíjasainkat, akik értékes Berns Ékszerekkel gazdagodnak.

Az elmúlt közel 2 hónapban rengeteg izgalmas dolog történt körülöttünk. A Megyék Szépe csapata április közepén előrukkolt a Miss Karantén Hungary ötletével, hogy ebben a felbojdult időszakban egy új, érdekes kihívást kínáljon a divat és a szépségipar felé kacsingató hölgyeknek. Az ötletből valóság lett. Támogató partnereink és lelkes követőink jóvoltából az elképzeléseinket jócskán felülmúló érdeklődés fogadta rendhagyó szépségversenyünket.

Miss Karantén Hungary Szépségverseny döntősei - TOP20

Indulástól a döntőig

A Miss Karantén Hungary versenyére közel 300 jelentkezés érkezett, közülük az előzetes szűrés alapján 152 versenyző került fel a weboldalra és gyűjthetett extra pontszámokat az online közönségszavazatokkal. 5 tagú szakmai zsűrink minden héten megválasztotta a heti TOP3-as különdíjasainkat, akik értékes Berns Ékszerekkel gazdagodnak a verseny zárásakor. A 2 hónap alatt 50.000 látogató, több mint 350.000 oldalt tekintett meg és mindeközben 10.000 fő felett regisztráltak az oldalra, hogy szavazhassanak kedvenc versenyzőjükre.

Május 31-vel lezárult a jelentkezés és stábunk ezen a hétvégén igen nehéz feladat elé került. 152 csinos, vállalkozókedvű hölgyből ki kellett választani a Miss Karantén Hungary TOP20-as döntős mezőnyét. Több óra konstruktív vita, pontozás után megszületett az eredmény. Bizton állíthatjuk, hogy akár még egy 20-as mezőnyt összeállíthattunk volna ebből a csapatból. A kiesőktől sajnos most fájó búcsút kell vennünk, de számos versenyzőt közülük is meghívunk következő, tematikus versenyeinkre, vagy fotózásainkra is. Gratulálunk nekik is az eddigi eredményekhez és bízunk benne, hogy találkozunk még!

A TOP20-as döntős számára viszont most fokozódnak az izgalmak. A heti TOP3-as különdíjasokkal együtt egy izgalmas, fotózással egybekötöt élményhétvége várja majd őket. E-mailben és telefonon kiértesítjük az érintetteket a részletekről és a teendőkről! De nézzük, hogy kik kerültek a döntőbe!

Miss Karantén Hungary Szépségverseny TOP20 Döntősei

Gratulálunk és izgatottan várjuk a folytatást!

Miss Karantén Hungary - by Megyék Szépe

 

www.megyekszepe.hu

#szépségverseny #megyékszépe #élményekésértékek

Partnereink:

BERNS ÉKSZEREK

QX AZ AJÁNDÉKBIRODALOM

TV-TORONY PÉCS KILÁTÓ ÉS ÉTTEREM

MEGYÉK SZÉPE

KÖVETKEZŐ LÉPÉS MARKETING

TP MAKEUP

DEJA VU KOZMETIKA PÉCS

SZIMONETTA MAKEUP