Miss Karantén - Hódítsd meg otthonról a világot! Divat, Szépség

Ez a különleges időszak egy még különlegesebb lehetőséget rejteget számodra. Minden eddiginél közelebb kerülhetsz álmaidhoz! Nevezz a régió leginnovatívabb szépségversenyére, csatlakozz a Miss Karantén by Megyék Szépe jelentkezőihez és gyűjts be rengeteg ÉLMÉNYT ÉS ÉRTÉKET!

Kislány korod óta az álmod, hogy TE is legyél a KIRÁLYNŐ?
Szereted a fotózásokat, kihívásokat, és keresed a hozzád illő próbatételt? Arra vágysz, hogy mindenki rád figyeljen, amikor megjelensz valahol? Ez a különleges időszak egy még különlegesebb lehetőséget rejteget számodra. Minden eddiginél közelebb kerülhetsz álmaidhoz!
Nevezz a régió leginnovatívabb szépségversenyére, csatlakozz a Miss Karantén by Megyék Szépe jelentkezőihez és gyűjts be rengeteg ÉLMÉNYT ÉS ÉRTÉKET!

Miss Karantén by Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny

Ne hagyd, hogy ez a közösségtől elzárt időszak kifogjon rajtad, ne hagyd el magad!
- készíts egy jó sminket
- lőd be a hajad
- pattanj bele egy dögös rucidba
- készíts előnyös, selfie-ket magadról (arcképes, bikinis és egész alakos képet)
- nevezz és töltsd fel versenyzői profilodba a www.megyekszepe.hu/jelentkezes menüben a MISS KARANTÉN verseny blokkjába
- gyűjts szavazatokat és zsebeld be a napról-napra több nyereményeinket

A verseny apropót teremt arra, hogy ebben a kicsit a divattól és aktív közösségtől ezártabb időszakban is megmutathasd mind külsőleg, mind belsőleg mi rejlik benned. A jelentkezéseket szakmai csapatunk előszűri, majd elérhetővé teszi a Versenyzőink menüpontban a bekerülők jelentkezőink profiljait.

Ettől a szakasztól már a közösség is segítheti a még sikeresebb szereplésedet. Ugyanis akik szimpatikusnak találnak Téged, azok online szavazattal tudnak Téged segíteni. Az online szavazatok sokat érnek, de nem elegendőek ahhoz, hogy a döntőbe kerülj, ugyanis szakmai stábunk is értékeli a jelentkezőket és az online szavazatokkal együtt kialakítunk egy döntős mezőnyt, akik között eredménytől függően értékes díjakat osztunk ki, fotózásokra, divatbemutatókra hívjuk be őket (amint véget ér ez a karantén szezon), sőt ezen különleges versenyünkről akár a élő versenyünk döntőjébe is be tudsz kerülni. Ahol már élménydús felkészítő programok, látványos sminkek, frizurák, eszméletlen ruhaköltemények, elragadó ékszerek, sexy fürdőruhák és profi fotózások várnak Rád.

Na mit szólsz, belevágsz?! Ha igen, akkor az alábbi linken már küldheted is be a jelentkezésedet >>

Ha még informálódnál arról, hogy kik is vagyunk, milyenek a versenyeink, milyen élményeket kínálunk, akkor lapozz bele Élmények és Értékek Magazinunkba itt! Várunk szeretettel!

  • A Megyék Szépe bemutatja: Miss Karantén
  • A Megyék Szépe bemutatja: Miss Karantén

Miss Karantén - by Megyék Szépe

Élmények és Értékek