Miért is lesz ez az online sminktanfolyam jobb, mint egy sima YouTube videó? Divat, Szépség

Kösd össze a technikát és a kreativitást! Tanulj otthonod kényelméből szakembertől, tematikusan, összeszedetten és tégy szert arra a tudásra, amire mindig is vágytál! Mert Te sem vagy ügyetlen és bár most még nem tudod, de csak azért nem megy, mert sosem kaptad meg hozzá a megfelelő szakmai segítséget...

"Már mielőtt ebben a szakmában kezdtem el dolgozni is húzott valamiféle megmagyarázhatatlan erő a szépség, a tökéletesség és az egyediség felé. Akkor érzem jól magam, ha kreatív munkát végezhetek, ha alkothatok és átadhatok. Bármit is csinálok, egyet keresek benne: a hozzáadott értéket." - Takács Petra - TP Makeup

Mert itt megkapod a kívánt szakmai felkészültséget.

A YouTube-on (és egyébként már minden más social media felületen is) nagyon túlterhelt és túltöltött a szépség szektor, egymást érik a videók, amik egy abszolút rendszertelen és szakmaiatlan információhalmazt adnak ki.  Nekem megvan a szakmai tudásom, a gyakorlatom és nem utolsó sorban a tanári vénám is ahhoz, hogy mindezt el tudjam magyarázni.

Mert itt nem arról szólnak a videók, hogy „Nekem ez működik, csináld Te is ezt!”. 

A YouTube-os sminkesek 90%-a magát tanította és magát is sminkeli az esetek 99%-ban, viszont úgy osztogat tanácsokat (sokszor szponzorált tartalomként), hogy arra buzdít: ”Te is csináld azt, ami nekem bevált.” Gyakorlatilag a néző csak másolja, amit lát, függetlenül attól, hogy az neki jó e vagy sem, hiszen mivel a videós se tudja, hogy másnak ez mennyire fog beválni.

Mert itt el vannak magyarázva a „Miért?”-ek. 

Ha jobban megnézzük, a YouTube videók 90%-a termékbemutató… „Most ezt kenem ide, most ezt kenem oda…” és nagyon kevésben kapunk tényleges információt arról, hogy mit miért is kellene csinálnunk. Én mindig azt szoktam mondani a sminktanácsadásra érkezőknek, hogy az a célom, hogy amikor innen kimennek, el tudjanak igazodni egy hatalmas drogériában, tudják hogy melyik polcról mit miért kell levenni és többé ne higgyenek vakon a reklámoknak.

Mikor elbúcsúzom valakitől egy tanácsadás után szinte mindig az az utolsó mondatuk, hogy „Annyira jó, hogy ezt a sok mindent már tudom!” és mosolyognak, miközben mikor bejöttek tele voltak kérdéssel.
Sok nő azt hiszi, hogy ő a béna, meg neki ez nem való, miközben egyszerűen csak nem voltak eddig birtokában a megfelelő információnak.
Amikor ez valaki fejében átfordul az nagyon jó érzés és erre nem képes a YouTube, mert ha képes lenne, akkor 10-ből 10 nő nem ilyen gátlásokkal jönne be hozzám. 

 

TP Makeup online sminktanfolyam

 

1 órányi személyes sminktanácsadás áráért 3 órányi anyag az online sminktanfolyam részeként!

A tematikáért és a részvétel feltételeiért kattints az alábbi linkre >>