Megyék Szépe Tolna Gála Divat, Szépség

Február 15-én ünnepélyes keret között került megrendezésre a Megyék Szépe Tolna Gálája. Impozáns környezet, közel 200 fős remek közönség, ízletes ételek és borok és színvonalas verseny jellemezte ezt az estét is.

Február 15-én szombaton egy rég várt nap érkezett el. A Megye Értékei és Megyék Szépe csapata lázas készülődést követően egy lélegzetelállító helyszínen fogadta vendégeit. A Littke Palace rendezvényközpont imponzáns környezetet biztosított a régiónk gasztronómiai és kultúrális értékeit felsorakoztató eseménynek. Két megye, Baranya és Tolna szépségei mellett a fókuszban pár páldamutató vállalkozás és az általuk képviselt értékek kerültek.

Megyék Szépe Tolna Szépségverseny 2020

Az egész estét magába foglaló program a régió pár, már méltán kedvelt, vagy épp most feltörő borkülönlegességeinek kóstolójával indult, és egyértelműen hatalmas sikert aratott. Ez szinte előre borítékolható volt, hiszen borok szelekcióját nem más, mint Mikes Márk végezte. Sőt az este folyamán az ő színes és érdekes kíséretével lehetett bebarangolni régiónk borvidékeit, és megízlelni azok kincseit. A vendégeket emellett a roskadásig megrakott svédasztal várta, mely megtalálható volt minden földi jó. Az ínycsikalndó ételeket idén is a TV-Torony Kilátó & Étterem csapata biztosította. Az est gasztronómiai zárásaként Kántor Éva, a Heaven Chocolate pécsi csokoládé manufaktúra tulajdonosa által levezényelt csokoládé kóstoló zárta.Így édes élményekkel várhatta a nagyérdemű a színpadi produkciók megkezdését.

Élmények és Értékek Tolnából, Baranyából

3 fogásos ízletes svédasztalos vacsora mellett, zamatos helyi borokat és színvonalas színpadi produkciókat kínált, melynek csúcspontjaként színpadra lépett Vermes Tímea énekesnő és a versenyünk döntősei a Kissing Roses - original matyó by Kisjankó Bori elképesztően gyönyörű ruháiban.

  • Varga Réka Leona - Megyék Szépe Tolna Királynője 2020
  • Varga Réka Leona Megyék Szépe Tolna királynője 2020

Megyék Szépe Tolna Szépségverseny végeredménye:
I. helyezett - Varga Réka Leona
II. helyezett - Szalay Violetta Anna
III. helyezett - Jaksa Renáta
Megyék Szépe különdíj - Varga Réka Leona

Azt a hangulatot, ami ezt az estét és mögöttünk álló pár hónapot jellemezte nehéz szavakba önteni. De úgy gondolom, hogy aki bele tudott kóstolni ebbe a miliőbe, annak egy picit már most hiányzik... 

A versenyről szóló képes beszámoló megtekinthető itt >>

Köszönjük közreműködőinknek és támogatóinknak azt a sok segítséget, amelyekkel létre tudtuk hozni ezt a programot és ezeket a találkozásokat!

Tv-Torony Pécs 

Aniron Egészségközpont

Vermes Style

Kissing Roses

SeaBikini

Happy Weightless Pécs

Infratrainer

Berns Ékszerek

Coloris - Íriszfotózás

Taste4You

Tent for Rent

MiniZoo Komló

Heaven Chocolate

Seven Hills International Film Festival

Mikes Márk

Váncsodi József Oberon

TP-Makeup

Molnár Alexandra

Seres András BasePhoto

Találkozunk a folytatásban - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny