Megyék Szépe Somogy 2019 Divat, Szépség

2019.12.13-án került megrendezésre a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Somogy megyei döntője a kaposvári Dorottya Hotelben.

A Megyék Szépe- Somogy 2019 Királynőjeként Bors Anna Flórát mutathatjuk be. Az I. udvarhölgy Völgyi Szilvia, a II. udvarhölgy címet Jenei Cintia vehette át. A közönségdíjasunk szintén Völgyi Szilvia lett. Nemcsak a helyezettek, de valamennyi döntős hölgy értékes nyereményekkel távozhatott az este végén. Mindezekért köszönetet mondunk támogatóinknak!

Megyék Szépe Somogy 2019 - Bors Anna Flóra

2019.12.13-án került megrendezésre a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Somogy megyei döntője a kaposvári Dorottya Hotelben. A rendezvény szervezője a jövőre 10 éves TS Produkció Kft. és a Bagladi Bettina Modell & Hostess Studio. A döntős hölgyek több körben vonultak fel a zsűri és a közönség előtt, a díjátadón pedig Lovász Márta Divattervező gyönyörű estélyi ruháiban tündökölhettek. A hölgyek frizuráit a K Hair Szalon fodrászai , Fekete Kitti és Molnár Viktória készítették el, a sminkeket pedig Kis Dominika sminkesnek köszönhetjük.

Megyék Szépe Somogy 2019 - Gála