Megyék Szépe Baranya - Tolna Szépségeverseny Gála Divat, Szépség

Február 15-én szombaton egy rég várt nap érkezett el. A Megye Értékei és Megyék Szépe csapata lázas készülődést követően egy lélegzetelállító helyszínen fogadta vendégeit. A Littke Palace rendezvényközpont imponzáns környezetet biztosított a régiónk gasztronómiai és kultúrális értékeit felsorakoztató eseménynek. Két megye, Baranya és Tolna szépségei mellett a fókuszban pár páldamutató vállalkozás és az általuk képviselt értékek kerültek.

Az egész estét magába foglaló program a régió pár, már méltán kedvelt, vagy épp most feltörő borkülönlegességeinek kóstolójával indult, és egyértelműen hatalmas sikert aratott. Ez szinte előre borítékolható volt, hiszen borok szelekcióját nem más, mint Mikes Márk végezte. Sőt az este folyamán az ő színes és érdekes kíséretével lehetett bebarangolni régiónk borvidékeit, és megízlelni azok kincseit. A vendégeket emellett a roskadásig megrakott svédasztal várta, mely megtalálható volt minden földi jó. Az ínycsikalndó ételeket idén is a TV-Torony Kilátó & Étterem csapata biztosította. Az est gasztronómiai zárásaként Kántor Éva, a Heaven Chocolate pécsi csokoládé manufaktúra tulajdonosa által levezényelt csokoládé kóstoló zárta.Így édes élményekkel várhatta a nagyérdemű a színpadi produkciók megkezdését.

  • Megyék Szépe Baranya Szépségverseny Gála
  • Megyék Szépe Baranya Szépségverseny Gála

Pár perccel 20 óra után a figyelem azokra a ragyogó hölgyekre irányult, akik a Megyék Szépe versenysorozat baranyai és tolnai ágán kerültek a döntőbe. A versenyzők 3 körben léptek színpadra és mutatták meg rátermettségüket. A csinos külsejük mellett felvillantak egyedi személyiségjegyeik is. Az utcai ruhás körben a bemutatkozás, a kommunikáció volt a középpontban. Ebben a feladatban Váncsodi József - Oberon ceremóniamester volt a lányok segítségére. Kedélyes, rövid beszélgetések által picit megismerhettük a lányokat, gondolkodásmódjukat és a világról alkotott képüket.

  • Megyék Szépe Baranya Szépségverseny Gála 2020
  • Megyék Szépe Baranya Szépségverseny Gála 2020

Az est talán egyik legforróbb pillanatai a bikinis felvonulás alat voltak. A két mezőnyben, összesen 16 csinos hölgy a Sea Bikini varázslatos, falatnyi fürdőruháiban is teljes magabiztosságban és összhangban mozgott a színpadon.

Megyék Szépe Baranya Szépségverseny Gála 2020

Az utolsó körben pedig mind a versenyzők, mind a nézők egy teljesen egyedi világba csöppentek, ugyanis Vermes Tímea nevével fémjelzett egyedi esküvői ruhákban, illetve Gáspár Gábor által oly gonddal alakított Kissing Roses matyó mintás ruhakölteményei csodás harmóniában mutattak a versenyzőinken. A varázsalatos látvány, varázslatos hangi élményekkel is párosult hiszen mindkét körben Vermes Tímea primadonna élő énekes produkciójában léptek színpadra a döntőseink. Izgatottságtó csillogó szemek a színpadon, büszkeségtől és boldogságtól csillogó szemek a nézőtéren. Ezek a pillanatok sokakban megragadtak.

  • Megyék Szépe Baranya Szépségverseny Gála

Az emelkedett hangulathoz igen jól passzolt a Richard Davidson kreatívan, humoros bűvész performance-a. A közönségünket még inkább kiragadta térből és időből, és a varázslat és ámulat világába repítette. Bízunk benne, hogy vele is minnél többen megismerkedhettek a jövőben. Szórakoztató, könnyed stílusa emlékezetessé tette a várakozás idejét is.

Az est zárásaként a díjátádási ceremónia következett. Először a tolnai, majd a baranyai versenyzőket méltatta a zsűri és hirdették ki az eredményt, ami a következőképp alakult:

Megyék Szépe Baranya Szépségverseny

I. helyezett - Barcs Dorina

II. helyezett - Kovács-Hegedűs Lili

III. helyezett - Kovács Laura Kíra

Baranya Megyei Gyermekvédelmi Hivatal - Szociális érzékenységért különdíj - Várnai Virág

DeJaVu kozmetika különdíj - Várnai Virág

BasePhoto Seres András különdíj - Zuggó Nikolett

Aniron Egészségközpont díjja - Barcs Dorina

Közönségdíj -  Muck Alexandra

Az este két teljesen rendhagyó különdíj is kiosztásra került:

Aranyalma Díj - A baranyai versenyzők egyenként szavazva adták le a voksukat arra a kérdésre, hogy a mezőnyből kit éreztek leginkább királynőnek. Ennek a belső szavazásnak az eredeményeképp idén Barcs Dorinát választották ennek a különdíj győztesének.

+ 1. versenyző különdíj - Az idei felkészülési folyamatban oly sokat közreműködő versenyzői hozzátartozót, Varga Tímeát díjaztuk egy tiszteletbeli versenyzői címmel és pár kedves ajándékkal.

Azt a hangulatot, ami ezt az estét és mögöttünk álló pár hónapot jellemezte nehéz szavakba önteni. De úgy gondolom, hogy aki bele tudott kóstolni ebbe a miliőbe, annak egy picit már most hiányzik...

A rendezvény képgalériája itt tekinthető meg >>

Köszönjük közreműködőinknek és támogatóinknak azt a sok segítséget, amelyekkel létre tudtuk hozni ezt a programot és ezeket a találkozásokat!

Támogatóink és együttműködő partnereink:

Tv-Torony Pécs 

Aniron Egészségközpont

Vermes Style

Kissing Roses

SeaBikini

Happy Weightless Pécs

Infratrainer

Berns Ékszerek

Coloris - Íriszfotózás

Taste4You

Tent for Rent

MiniZoo Komló

Heaven Chocolate

Seven Hills International Film Festival

Mikes Márk

Váncsodi József Oberon

TP-Makeup

Molnár Alexandra

Seres András BasePhoto

Találkozunk a folytatásban - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny