MEGYÉK SZÉPE BARANYA - TOLNA GÁLA 2020 Divat, Szépség

Prémium rendezvénysorozatunkkal az a célunk, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak régiónk gazdasági és kulturális értékei. ​ „Kreatív csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a vidéki kis- és középvállalkozásokat. 2020-ban már nem csak Baranya megyében, hanem Somogyban, Tolnán és Horvátország eszék-baranyai részén is egyre ismertebbek projektjeink. Szeretnénk Önt, cégét és termékeit/ szolgáltatásait is bemutatni folyamatosan bővülő partnerkörünk számára”

Prémium rendezvénysorozatunkkal az a célunk, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak régiónk gazdasági és kulturális értékei.

​„Kreatív csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a vidéki kis- és középvállalkozásokat. 2020-ban már nem csak Baranya megyében, hanem Somogyban, Tolnán és Horvátország eszék-baranyai részén is egyre ismertebbek projektjeink. Szeretnénk Önt, cégét és termékeit/ szolgáltatásait is bemutatni folyamatosan bővülő partnerkörünk számára”

​Így termelünk kézzelfogható értéket a velünk együttműködő partnereknek és a minket figyelemmel követő baranyai és megyén kívüli érdeklődőknek.

A helyi divaton, a földrajzi, kulturális és gasztronómiai értékeken kívül kiemelt figyelmet irányítunk a helyi vállalkozásokra és az általuk létrehozott baranyai értékekre is. Ez alapozza meg a versenyünk mottóját is:

" Értékek és élmények a régióból!

Megyék Szépe Baranya - Tolna Gála 2020 Pécs Littke Palace

Helyszín: Littke Palace Rendezvényközpont - Pécs

Időpont: 2020.02.15. 18 óra

​Szeretettel meghívjuk Önt és partnerét az idei év vége egyik igazi kuriózumának számító baranyai kulturális és gasztronómiai eseményre.

​Megye Értékei – Baranya - Tolna Gála 2020

Az idei gálánknak Pécs egyik lenyügőző szépségű helye, a  történelmi belváros szívében található Littke Palace Rendezvényközpont szolgál helyszínül. Eseményünk fókuszában a minőségi szórakozás és régiónk kulturális sokszínűségének bemutatása áll. Exkluzív gálaestünk a kikapcsolódás mellett lehetőséget teremt a megyéinkben működő példaértékű, feltörekvő vállalkozások, az általuk létrehozott és közvetített értékek megismerésére és kapcsolatépítésre is.

Tovább az esemény részleteihez >>