Megyék Szépe 2019-es versenyütemterv Divat, Szépség

Vonz a szépségipar világa? Tedd próbára magad nálunk, szerezz felejthetetlen élményeket és tapasztalatokat versenyünkön! Elindult a nevezés a 2019-es versenyévadunkra. Ha a szívesen belekóstolnál a divatbemutatókba és fotózásokba, akkor itt a helyed. Ha érzed magadban a versenyszellemet, és hajlandók szakértők tanácsai alapján fejlődni, jelentkezz minden eddiginél nagyobb volumenű versenyünkre! Íme a menetrend.

A verseny menete lépésről-lépésre

Profi felkészítés, élménydús programok és értékes nyeremények várnak Rád. Több mint 2.000.000 Ft összdíjazás (egyedi ékszer kollekció, fotó portfólió, márkás személyre szabott ruhák, professzionális kozmetikumok, fitness-bérletek és wellness-hétvégék, vacsoraest meghívó, saját exkluzív weboldal, reklámfotózás és még sok-sok meglepetés). Versenyzőinkre figyel 6 hónapon keresztül az egész régió. Amennyiben jelentkeznél és megfelelsz versenykiírásunk feltételeinek, válaszd ki lakhelyednek és életkorodnak megfelelő versenyünket, és legyél idén Te a Megyék Szépe!

A felnőtt korosztály versenyeinek ütemterve:

  • A jelentkezést követően adminisztrátorunk hagyja jóvá az online felültre való megjelenést. Amennyiben a jelentkező által megadott információk és a feltöltött képek nem érik el a versenyzői jelentkezéshez elvárható minőséget, vagy ízléstelen, közerkölcsöt sértő tartalommal bírnak, azt az adminisztrátorok az online felületre való kikerülés nélkül elutasítják.
  • Jelentkezni és bekerülni az élő válogatókra 2019. szeptember 30-ig lehet.
  • Október 1-től, október 15-ig lévő időszakban több időpontra és helyszínre szervezzük meg élő válogatókat, ahova az online bejutott versenyzőket hívjuk meg (azért szervezünk több időpontot, hogy biztos legyen olyan, amelyike megfelel Neked).
  • Ezekről a válogatókról kerülnek be a középdöntőbe a versenyzők -  az online szavazásból származó pontszám + szakmai zsűri pontszáma  alapján kialakul a megyénkénti döntős mezőny.
  • Október közepétől indul a szakmai felkészítés és élményprogramok a döntőseink számára.
  • 2019. Decemberben Megyei Döntők (Pécsett, Kaposváron, Szekszárdon, Eszéken)
  • 2020. június - Megyék Szépe - 4 Megye Gála - Pécs

Ha kíváncsi vagy, hogy versenyzői szemszögből hogyan zajlik a versenyünk, olvass bele ebbe a cikkbe >>

Jelentkezni itt tudsz aktuális versenyeinkre >>