Koncz Lili, a teniszedző és modell véleménye az e-fit-ről Divat, Szépség

Sziasztok, Koncz Liliána vagyok, a pécsi Református Gimnáziumba járok, 10 éves korom óta válogatott teniszező vagyok, a női szuperliga csapatban játszom és edzőként tevékenykedem. Mind emellett modellkedem és 2019-ben többek között én képviselhetem Baranyát a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Döntőjében. Fiatal nőként és sportolóként egyaránt lételemem a sport a mozgás. A Megyék Szépe és a FlashFit E-Fit Stúdió jóvoltából meghívást kaptam egy rendhagyó, új edzésmódszer kipróbálására.

Erőnléti edzés a FlashFit-ben

Sziasztok, Koncz Liliána vagyok, a pécsi Református Gimnáziumba járok, 10 éves korom óta válogatott teniszező vagyok, a női szuperliga csapatban játszom és edzőként tevékenykedem. Mind emellett modellkedem és 2019-ben többek között én képviselhetem Baranyát a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Döntőjében. Fiatal nőként és sportolóként egyaránt lételemem a sport a mozgás. A Megyék Szépe és a FlashFit E-Fit Stúdió menedzsmentjének jóvoltából meghívást kaptam egy rendhagyó, új edzésmódszer kipróbálására és véleményezésére. Örömmel fogadtam el a meghívást és most röviden beszámolok nektek a tapasztalataimról. 

- FlashFit E-Fit Stúdió –

Az első benyomás

Kíváncsian és izgatottan indultam Pécs legújabb és legmodernebb EMS technológiás stúdió fitnessébe. Már régóta játszottam a gondolattal, hogy próbára kellene tenni ezt az új módszert, amivel úgy tudnék időt nyerni, hogy közben az edzéseim hatékonyságát nem rontom, sőt...

- Koncz Lili - 

Koncz Lili erőnléti edzés - FlashFit E-fit Stúdió Pécs

Amikor beléptem a Munkácsy utcából nyíló, Dévényi udvarban található stúdióba meglepett a terem kellemes hangulata és letisztult, eleganciát árasztó designja. Gyorsan bemutatkoztam, már vártak rám és az edzés előtt pár mondatban felkészítettek arra, hogy mi vár rám az edzés alatt, hol találom a kellékeket és azokat miként kell használni. Az edzés maga egy felkészült személyi edző Anita közreműködésével zajlott.

Sportolóként hozzászoktam ahhoz, hogy az edzéseken az adott izomcsoportra a megfelelő gyakorlatokat végzem. Ennél az edzés módszernél összetettebb gyakorlatok végzése közben is kiválóan lehet érezni az adott izomcsoportokat. Az kifejezetten tetszett, hogy az összetett mozgásokkal és az ems technológiával több izomcsoport összehangolt munkájával egyszerre edzettünk, nem volt monoton.

EMS Fitness - Erőnléti edzés - FlashFit E-fit Stúdió Pécs

Az edzés intenzitása kiváltképp meglepő volt, pedig hozzá vagyok szokva az intenzív edzésekhez. Jótékony hatását már a következő nap reggelén éreztem. Mikor felkeltem több olyan izomban is kellemes fáradtságot éreztem, amiket a hagyományos edzésekkel kevésbé tudok átdolgozni. A mindössze 20 perces edzés végén az erősítő gyakorlatokat követően megfelelő mennyiségű időt fordítottunk nyújtással is ez szintén fontos eleme a jó és hatékony edzésnek. Ezzel elő tudjuk segíteni az izmok regenerálódását illetve a sérüléseket is könnyebben el tudjuk kerülni. Ezzel egy újabb piros pontot érdemel a FlashFit.

Az edzést követően a tiszta és igényes öltöző és zuhanyzó várt, majd az egész program zárásaként egy kiváló minőségű fehérjeturmixot kaptam.

Erőnléti edzés Pécs - FlashFit E-fit Stúdió

Zárszóként, akik gyors, intenzív, és hatékony edzést szeretnének végezni mindenképp, kérjen időpontot! Látogasson el a FlashFit E-fit Stúdióba és próbálják ki ezt a módszert, akár önálló edzésként, akár más edzésekkel összehangolva. Kiváló megoldást kínál az erőnlét fejlesztésére és alakformáló edzésre egyaránt.

FlashFit E-Fit Stúdió - Jelentkezz be a weboldalukon a www.flashfit.hu weboldalon vagy személyesen a stúdióban. Pécs, Munkácsy u.9. Fsz.4. (Dévényi udvar)

Én beleszerettem :), már dolgozunk a lányokkal a stúdióban, hogy hogyan hangoljam össze a többi edzésemmel. Próbáld ki Te is, kérj díjmentes próbaedzés időpontot itt: www.flashfit.hu 

#erőnlétiedzés #alakformálás #flashfit #efitpécs #emsfitnesspécs #konczlili #megyékszépe