Hatékony alakformálás, különleges szolárium és prémium szépségápolás - Elixír Szépségszalon Pécs Divat, Szépség

Ebben a cikkükben Hunyadi Lolával, a pécsi Elixír Szépségszalon alapító – tulajdonosával beszélgetünk arról, hogy milyen modern megoldások várnak a szépülni vágyó hölgyekre, ha az Elixír Szépségszalont választják.

Pár gondolat az indulásról

Lola igazi gyermekkori álmának megvalósulásaként jött létre a szalon. Az ideális helyszín megtalálása nem volt könnyű. Hiszen fontos volt, hogy ne egy eldugott helyen bújjon meg, közel legyen a belvároshoz, de könnyen megközelíthető helyen, lehessen parkolni is, de aki a tömegközlekedést választja annak se kelljen sokat gyalogolni. Így találtak rá erre a helyszínre a Petőfi utcában, ami már az első bejárások alkalmával rabul ejtette a fantáziáját. Egyértelműen kirajzolódott fejben, később pedig a valóságban is ennek a letisztult eleganciával, de mégis otthonos bájjal rendelkező szalonnak a képe.

Hunyadi Lola Elixír Szépségszalon Pécs

Az ideális szolgáltatási paletta összeállításában közrejátszott a tanult szakma és a régióban még kuriózumnak számító, nagyon kevés helyen elérhető prémium szolgáltatások bevezetése is. Ezen vezérgondolatok alapján forrta ki magát az a koncepció, amit ma Elixír Szépségszalonként ismernek és szeretnek már oly sokan.

Küldetésünk:

Megőrizni, amit a természet adott, pótolni, amit megtagadott és még szebbé tenni, ami már megadatott.”

Célunk, hogy kortól és nemtől függetlenül szakértelemmel, modern eszközökkel és fejlett technológiákkal biztosítsunk lehetőséget vendégeink számára arra, hogy még ragyogóbban nézzenek ki és jól érezzék magukat a bőrükben. Fontosnak tartjuk, hogy vendégeink a nálunk eltöltött szépítő ÉNIDŐ-ben mind lelkileg, mind testileg feltöltődve, elégedetten távozzanak és boldogan térjenek vissza hozzánk legközelebb!

Az Elixír Szépségszalon az alábbi szolgáltatásokkal várja szépülni vágyó vendégeit?

 • Kavitációs zsírbontás

 • Izomstimuláció

 • rádiófrekvenciás arc- és testbőrfeszesítés

 • Álló szolárium – flabélos funkcióval és hatékony szolárium kozmetikumokkal

 • Kézápolás - Műkörömépítés

 • Esztétikai pedikűr

 • Szempilla lifting

 

Ultrahangos, rádiófrekvenciás kavitációs zsírbontás

Keresed a megoldást, amivel a régóta vágyott feleslegtől, zsírtól, cellulittól szeretnél megszabadulni?

Szeretnél gyorsan, fájdalom és szövődménymentesen fogyni? Nálunk megtalálod!

Az ultrahangos kavitáció az esztétikai medicina egyik leghatékonyabb és legújabb vívmánya! Tökéletes alakformáló! Célzottan, olyan kritikus területeidről fogyhatsz, ami eddig a fogyásnak makacsul ellenállt. A kezelés a szervezet zsírlebontó képességét fokozza a leginkább problémás helyeken!

Ultrahangos kavitációs zsírbontás Pécs alakformálás Elixír Szépségszalon

Mi is az a kavitációs zsírbontás?

A kavitációs zsírbontás egy olyan - nem műtéti - beavatkozás, melynek során az ultrahang hullámok a kezelt terület szövetein belül mikro buborékokat hoznak létre. Ezen mikro buborékok összeroppanásának köszönhetően a lokálisan elhelyezkedő zsírsejtek szétesnek. Az ilyen módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből.

Fontos tudni, hogy a kavitáció fizikai jelensége - a buborék képződés - csak folyadékban lehetséges. Ezért a kavitáció csak olyan szövetekben lép fel, ahol a speciális szöveti körülmény fenn áll. Így lehetővé válik, hogy csak a zsírsejtek roncsolódnak, de a vérerek, a perifériás idegek, a bőr, az izmok és a kötőszövet, illetve a környező szövetek, mind-mind érintetlenek maradnak.

Kiegészítő mozgással és megfelelő vízfogyasztással kombinálva, heti 2 alkalommal végigvitt kúra ajánlott.

Ha célzottan akarsz fogyni egy-egy testtájadról, akkor ezt a szolgáltatást neked találták ki. Látogass el a szalonba, egyeztess szakértőnkkel és formáld magadat igényeid alapján! - Időpontkérés itt!

Izomstimuláció

Az elektrostimuláció egy olyan izom-aktivációs rendszer, amely lehetővé teszi akár 350 izom egyidejű összehúzódását, és ezáltali intenzív, egyidejű megedzését is. Hetente kétszeri 30 perces edzéssel kimutathatóan jó eredményeket érhetünk el az alakformálás terén.

Mire jó az izomstimulációs alakformálás?

 • Segít a fogyásban

  Kiegyensúlyozott étkezéssel és heti kétszeri 30 perces edzéssel.

   

 • Időmegtakarítás

  Egy csupán 30 perces EMS gyakorlattal akár egy 1,5 órás alakformáló edzést helyettesíthetünk.

   

 • Sérülések megelőzése

  Hozzáadott terhelés nélküli edzést tesz lehetővé.

   

 • Javítja a keringést

  Edzés, amely javítja a lábakban és karokban a keringést.

   

További részletek, illetve az egészségügyi kizáró okokról a weboldalunkon tájékozódhatsz.

 

Álló szolárium – flabélos funkcióval és hatékony szolárium kozmetikumokkal

A vibrációs alakformálóval (flabélossal) ellátott állószoláriumunkban egyszerre érvényesül az alakformáló fitness és a barnulás! A vibráció fokozza a vérkeringést, a szolárium stresszoldó hatása javítja a kedélyállapotot, segíti a D-vitamin képzést és támogatja az immunrendszer hatékony működését! Selymesen barna bőr, egészséges D-vitamin szint és remek közérzet.

Elixír Szépségszalon Szolárium Pécs

A szoláriumozás barnító hatását és a megfelelő bőrvédelmet, hidratálást segítik elő professzionális szolárium kozmetikumaink, amelyek széles kínálatából válogathatsz a szalonban.

Tedd próbára különleges szoláriumunkat, barnulj és formálj alakot nálunk!

 

Kézápolás, műkörömépítés

Szalonunkban bárki megtalálja a stílusához és elvárásaihoz passzoló körmöket. Legyen szó egyszerű vagy extrább épített körmökről, akár az oly divatos gél lakk megoldásokról. Kellemes, baráti hangulatban és igényes környezetben szépülhetnek meg vendégeink körmei.

Szépészeti pedikűrözés

Egyre többen fordítanak figyelmet nálunk lábaik szépészeti ápolására is. Bár ennek az idénye leginkább a nyár, sokak egész évben járnak hozzánk, hogy lábaik is piha-puha tapintásúak és körmeik is még vonzóbbak legyenek.

Szempilla lifting

Ez az újdonságnak számító szépségápolási szolgáltatás varázslatosan íves, vonzó szempillákat varázsol műszempilla használata nélkül. A szempilla lifting egy látványos új technika, mely kezelés során a szempillasort a töveknél megemeljük, ezzel látványos „nyitott szem” hatást érhetünk el.

Bízunk benne, hogy felkeltettük érdeklődésedet! Ha Téged is érdekelnek a hatékony szépségápolási módok, praktikák nézz körül hivatalos felületeinken, kövess be minket és várunk sok szeretettel szalonunkban!

Hunyadi Lola és az Elíxir Szépségszalon csapata

Elixír Szépségszalon PécsElixír Szépségszalon Pécs

Címünk: 7624 Pécs, Petőfi Sándor utca 8.

Telefon: +36 20 924 5409

Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 10-18h

www.elixirpecs.hu

www.facebook.com/elixirszepsegszalonpecs/

www.instagram.com/elixir.pecs