Hatalmas sikerrel zárult az idei Komló Szépe Gyermek korosztályos szépségversenye Divat, Szépség

Hatalmas sikerrel zárult az idei Komló Szépe. Ez a verseny a régió egyik legrégebbi szépségversenye, melyet már XVII. alkalommal rendeztek meg és idén több száz látogatót vonzott. 3 korosztályban hirdettek győzteseket 2019-ben is, gyermek - tini - felnőtt kategóriában közel 30 versenyzőt ismerhetett meg a nagyérdemű közönség és a szakértő zsűri.

Komló Szépe 2019 - Gyermek korosztály

Hatalmas sikerrel zárult az idei Komló Szépe. Ez a verseny a régió egyik legrégebbi szépségversenye, melyet már XVII. alkalommal rendeztek meg és idén több száz látogatót vonzott be a Komlóért Expo keretein belül.

3 nap, 3 korosztályban hirdettek győzteseket 2019-ben is, gyermek - tini - felnőtt kategóriában közel 30 versenyzőt ismerhetett meg a nagyérdemű közönség és a szakértő zsűri. Az első nap a gyermekeké volt a főszerep.

Komló Szépe 2019 - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny

Komló Szépe 2019 Gyermek korosztály

Pénteken a gyermek versenyzők léptek színpadra. A 7 angyali mosolyal ellátott, cserfes kislány felnőttek részéről is megsüvegelendő határozottsággal és vidámsággal mutatták be a 4 napos felkészülés alatt elsajátított koreográfiát. Az első körükben egy teljes sportcsarnoknyi ember előtt mutatkoztak be élőszóban is a műsorvezetővel történt interjúban. Ez külön hatalmas dícséretet ér számukra, hiszen a legkisebb versenyző még csak 4,5 éves volt, de a legnagyobb versenyző is épp csak 11.

  • Komló Szépe 2019 - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny
  • Komló Szépe 2019 - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny
  • Komló Szépe 2019 - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny

A gyerek mezőny 2 körben került a színpadra. Utcai ruhában mutatkoztak be, majd pedig következett a csinos, hercegnői kör. A zsűri már 2018-ban hozott egy rendhagyó döntést, miszerint a gyermek kategóriában nem 1 királynőt és 2 udvarhölgyet díjaz a döntős mezőnyből, hanem a zsűrizés alatt megkeresik minden jelentkező legerősebb tulajdonságát és ennek a hercegnőjévé választják meg őt. Így idén is 7 kis hercegnővel gazdagodott a régiónk.

A nap teljes képgaléráját itt találhatod >>

Szívből köszönjük a felejthetetlen táncprodukciókat a Dance for life modern tánc csapatnak és Fonti Five Táncműhelynek.

Köszönjük támogatóinknak az önzetlen segítséget:

Komló Város Önkormányzata

Komlói Fűtőerőmű

MiniZoo Komló

Goldián Ékszer

Berns Ékszerek

QX Az Ajándékbirodalom

TV-Torony Pécs

Happy Weightless Pécs

Következő Lépés Marketing

Megye Értékei Program

FlashFit E-fit Stúdió Pécs

 

Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny

www.megyekszepe.hu

#megyekszepe #élményekésértékek #szépségverseny #komló #baranya