Elvarázsoló sminkek mérnöki pontossággal Németh Szimonettától - Szimonetta MakeUp Pécs Divat, Szépség

A Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny szakmai stábja évről-évre bővül. Arra kifejezetten büszkék vagyunk, hogy minden új tagunkkal még színesebbé és értékesebbé válik kis csapatunk. Ez 2020-ban sincs másképp. Az előző gálánk alkalmával volt szerencsénk megismerni Németh Szimonettát, a pécsi Szimonetta MakeUp alapítóját. Szimonetta munkáit addig csak az instagramon láttuk, de annyira megfogott minket, annyi pozitív visszhang lengte körül, hogy éreztük, jó döntés lesz, ha megismerjük őt személy

Szimonetta számára a sminkelés egy régóta vágyott, azóta már szakmai szerelemmé vált álom. Kreatívitása és szűnni nem akaró alkotási vágya állandóan efelé hajtja. Vendégei, modellei számára megalkotja azokat a látványos sminkeket, melyekről ők már régóta álmodtak. Munkája során aprólékosan ügyel arra a törékeny egyensúyra is, ami a látványosság, az emlékezetes sminkek, a vendégeinek stílusa és az adott alkalmak elvárásai körül forognak. Az arc, ajak és a szemek formája, a vendége stílusa és az alkalom, amire a smink készül mind, mind befolyásolják őt és intuicióit munka közben. 

Németh Szimonetta Makeup Smink Pécs

Élénk színek, hol erős, hol finom vonalak jellemzik stílusát, de a természetes hatású, látványos sminkek sem állnak tőle távol. Mindez pedig mosolygós, kedves személyiséggel és végtelenül precíz kivitelezéssel párosul. Ami lássuk be nem csoda, főleg ha figyelembe vesszük, hogy fő szakmáját tekitnve ő építőmérnök, ahol a tervrajzok alapján kell neki a kivitelezési terveket elkészítenie. Most meglepődtél?! Hidd el mi is :). Ő viszont tökéletes harmóniában él a racionális, műszaki és az alkotói művészi szabadságot biztosító világok elegyében

  • Németh Szimonetta Makeup Smink Pécs
  • Németh Szimonetta Makeup Smink Pécs

Esetében is, mint ahogy már oly sok szakmai stáb tagunknál és versenyzőnknél is bebizonyosodott, hogy szépségben és fejben is otthon tudnak lenni azok, akik erre időt, energiát szánnak.

Így nem csoda, hogy kezei alól mindig elragadó sminkek és végtelenül elégedett, boldog vendégek kerülnek ki. Mi ezért döntöttünk mellette és kértül fel arra, hogy Takács Pertával  (TP - Makeup) közösen működjenek közre a Miss Karantén Hungary szakmai stábjában is. Legyenek segítségünkre abban, hogy valóban szakmai érvek alapján alakíthassuk ki a heti TOP3-as díjazottaink körét. Bízunk benne, hogy Ti is minnél többen tudtok majd személyesen is megismerkedni vele akár sminkesként, akár úgy, hogy az ő közreműködésében épül, szépül otthonotok!

  • Németh Szimonetta Makeup Smink Pécs
  • Németh Szimonetta Makeup Smink Pécs

Ismerjétek meg Szimonetta munkáit, kövessétek be szakmai oldalát az instán!

>> Szimonetta Makeup

Kellemes napot kívánunk!  Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra! 

Miss Karantén Hungary - Hódíts meg a világot otthonról!