Jelentkezz és legyél idén Te a Királynő!

Kerülj közelebb az álmaidhoz! Kóstolj bele a divatbemutatók és a profi sminkek világába! Fedezd fel a reklámfotózások és az egyedi ruhaköltemények felejthetetlen élményét!

EZÉRT JELENTKEZZ!

Élmények és értékek régiónkból A szép az, ami érdek nélkül tetszik, régiónk pedig ebben a tekintetben is igazi kincs.
Tele van ismert és még fel nem fedezett értékekkel, messzi földön híres látnivalókkal és gyönyörű hölgyekkel.

Jelentkezz és legyél idén Te a királynő!

A Megyék Szépe rendezvénysorozat, mint a régió egyik leginnovatívabb szépségipari rendezvénye idén még több meglepetéssel, minden eddiginél nagyob élményekkel és értékes nyereményekkel vár. Tedd próbára magad Te is!

Megyék Szépe Baranya - Tolna Szépségeverseny Gála

Divat, Szépség

Február 15-én szombaton egy rég várt nap érkezett el. A Megye Értékei és Megyék Szépe csapata lázas készülődést követően egy lélegzetelállító helyszínen fogadta vendégeit. A Littke Palace rendezvényközpont imponzáns környezetet biztosított a régiónk gasztronómiai és kultúrális értékeit felsorakoztató eseménynek. Két megye, Baranya és Tolna szépségei mellett a fókuszban pár páldamutató vállalkozás és az általuk képviselt értékek kerültek.

Elolvasom a teljes cikket

Megyék Szépe Tolna Gála

Divat, Szépség

Február 15-én ünnepélyes keret között került megrendezésre a Megyék Szépe Tolna Gálája. Impozáns környezet, közel 200 fős remek közönség, ízletes ételek és borok és színvonalas verseny jellemezte ezt az estét is.

Elolvasom a teljes cikket

MEGYÉK SZÉPE BARANYA - TOLNA GÁLA 2020

Divat, Szépség

Prémium rendezvénysorozatunkkal az a célunk, hogy minél nagyobb figyelmet kapjanak régiónk gazdasági és kulturális értékei. ​ „Kreatív csapatunk évek óta azon dolgozik, hogy előnyösebb üzleti helyzetbe hozzuk a vidéki kis- és középvállalkozásokat. 2020-ban már nem csak Baranya megyében, hanem Somogyban, Tolnán és Horvátország eszék-baranyai részén is egyre ismertebbek projektjeink. Szeretnénk Önt, cégét és termékeit/ szolgáltatásait is bemutatni folyamatosan bővülő partnerkörünk számára”

Elolvasom a teljes cikket

Eredményhirdetés - Online közönségszavazás

Divat, Szépség

2019.12. 31-én lezárult az aktuális évadunk online közönségszavazása. A szavazatok érvényességének ellenőrzését követően a legtöbb szavazatot kapta és így a közönségdíj nyertesünk

Elolvasom a teljes cikket

Megyék Szépe Somogy 2019

Divat, Szépség

2019.12.13-án került megrendezésre a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Somogy megyei döntője a kaposvári Dorottya Hotelben.

Elolvasom a teljes cikket

Mosolyok, örömkönnyek és apró kezek Karácsonyországban

Divat, Szépség

Akár egy teljesen "normális" decemberi csütörtök is lehetett volna december 12., de nem az volt. Napok óta lázas izgalommal készülődött 3 lelkes kis csapat, hogy összejöjjön a NAGY TALÁLKOZÁS.  Karácsonyország kedves munkatársai, a Megyék Szépe Baranya idei döntősei és a Baranya Megyei Gyermekvédelmi Központ és Területi Gyermekvédelmi Szakszolgálat által kiválasztott 12 kisgyermek indult el ezen a napon, hogy megismerkedhessenek egymással és átadhassanak egymásnak valamit karácsony csodájából.

Elolvasom a teljes cikket

Szilveszteri gálavacsora a Tv-Toronyban

Divat, Szépség

Töltsék nálunk 2019 utolsó óráit, finom falatok és zamatos italok társaságában Szilveszteri buli előtt vagy helyett egy kellemes este a Tv-Torony Kilátó & Étterem-ben! Tiszta időben, bónuszként megnézheti a város és környéke ÖSSZES tüzijátékát is!

Elolvasom a teljes cikket

Extra pontszámok és nyeremények az ONLINE SZAVAZÁS-sal!

Divat, Szépség

Versenyünkön mind a válogatókon, mind az élő show-k alkalmával szakmai zsűri döntése alapján alakul ki az eredmény. Viszont növelheted a kedvenced pontszámait, ha online szavazatoddal segíted őt!

Elolvasom a teljes cikket

Koncz Lili, a teniszedző és modell véleménye az e-fit-ről

Divat, Szépség

Sziasztok, Koncz Liliána vagyok, a pécsi Református Gimnáziumba járok, 10 éves korom óta válogatott teniszező vagyok, a női szuperliga csapatban játszom és edzőként tevékenykedem. Mind emellett modellkedem és 2019-ben többek között én képviselhetem Baranyát a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Döntőjében. Fiatal nőként és sportolóként egyaránt lételemem a sport a mozgás. A Megyék Szépe és a FlashFit E-Fit Stúdió jóvoltából meghívást kaptam egy rendhagyó, új edzésmódszer kipróbálására.

Elolvasom a teljes cikket

RTL Klub forgatáson a Megyék Szépe győztese az Indigo Magyarországgal

Divat, Szépség

Az Indigo Magyarország, mint a hazai körömkozmetikai szakma megreformálásán dolgozó élharcos szakértő csapat meghívására vettünk részt az RTL Klub - Stíluskalauz című műsorába. Kovácsné Fábián Viktória, az Indigo Magyarország tulajdonosa, Iszak Eszter az RTL Klub műsorvezetője, Balázs Eszter az Indigo Magyarország Prémium Minősített partnere és Vidák Csenge a Komló Szépe 2017 és a Baranya Szépe 2017 győztese ebben a műsorban arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy...

Elolvasom a teljes cikket