Élmények és értékek régiónkból A szép az, ami érdek nélkül tetszik, régiónk pedig ebben a tekintetben is igazi kincs.
Tele van ismert és még fel nem fedezett értékekkel, messzi földön híres látnivalókkal és gyönyörű hölgyekkel.

Jelentkezz és legyél idén Te a királynő!

A Megyék Szépe rendezvénysorozat, mint a régió egyik leginnovatívabb szépségipari rendezvénye idén még több meglepetéssel, minden eddiginél nagyob élményekkel és értékes nyereményekkel vár. Tedd próbára magad Te is!

Inernational Fashion Day by Megyék Szépe

International Fashion Day - by Megyék Szépe

A szép az, ami érdek nélkül tetszik, a divat világa ebben a tekintetben pedig igazi kincs. Zártkörű, exkluzív bemutatónk célja a világ különböző pontjairól érkező, márkák, üzletek és tervezők stílusainak bemutatása a Megyék Szépe csapatának közreműködésével.

Elolvasom a teljes cikket

Vonz a divat és a szépségversenyek világa?!

Vonz a divat és a szépségversenyek világa?! Szeptember 26-ig még csatlakozhatsz az idei verseny évadunkhoz. A szép az, ami érdek nélkül tetszik, a divat világa ebben a tekintetben pedig igazi kincs. Zártkörű, exkluzív bemutatónk célja a világ különböző pontjairól érkező, márkák, üzletek és tervezők stílusainak bemutatása volt a Megyék Szépe csapatának közreműködésével.

Elolvasom a teljes cikket

Jelentkezés és esemény ütemterv a 2018-as versenyekre

Profi felkészítés, élménydús programok és értékes nyeremények várnak Rád. Több mint 2.000.000 Ft összdíjazás (egyedi ékszer kollekció, fotó portfólió, márkás személyre szabott ruhák, professzionális kozmetikumok, fitness-bérletek és wellness-hétvégék, vacsoraest meghívó, saját exkluzív weboldal, reklámfotózás és még sok-sok meglepetés). Versenyzőinkre figyel 6 hónapon keresztül az egész régió. Amennyiben jelentkeznél és megfelelsz versenykiírásunk feltételeinek, válaszd ki lakhelyednek és életkorodnak megfelelő versenyünket, és legyél idén Te a Megyék Szépe!

Elolvasom a teljes cikket

Baranya Gála - Baranya Szépe 2017. Várakozással egybekötött izgalommal vártuk ezt az estét. 12 baranyai lány, 12 álom, 12 különböző egyéniség, de ami biztosan közös, hogy szépek, fiatalok és elszántak.

Várakozással egybekötött izgalommal vártuk ezt az estét. 12 baranyai lány, 12 álom, 12 különböző egyéniség, de ami biztosan közös, hogy szépek, fiatalok és elszántak.

Október 7-én kialakult az idei versenyünk döntős mezőnye és elindult a közös munka, melybe lépésről-lépésre kapcsolódtak be szakértő partnereink, támogatóink. Kezdve a stílus tanácsadással, alakformálással, a vonzó, selymesen barna bőrszín elérésén át, a színpadi mozgás elsajátításig és a kommunikációs gyakorlatokig. Egy szó, mint száz a versenyzőink időt és energiát nem sajnálva készültek a Nagy Napra.

Elolvasom a teljes cikket

Porta Bella Vita - Karácsonyi Party és Vermes Style bemutató

December 8-án különleges szépségipari rendezvény részei voltunk. A régió egyik legpatinásabb orvosesztétikai kezeléseket nyújtó szakértőjénél, a Porta Bella Vita szalonjában jártunk. Az exkluzív karácsonyi party-n a több megyéből érkeztek meghívottak, hogy élvezhessék a házigazdák által gondosan összeállított, minőségi programot. Vermes Tímea utánozhatatlan énekhangja, a Vermes Style - 12 hónap kollekciója, az idei Baranya Szépe döntős versenyzőinek felvonulása, az ínycsiklandó falatok és a finom borok mind, mind a vendégek kényeztetésére szolgáltak.

Elolvasom a teljes cikket

Rozán Adrienn - Az ország legmagasabb épületéből valóban varázslatos a kilátás.

Rozán Adrienn a pécsi Tv-Toronyban tett látogatásáról mesélt nekünk. Milyen apropóból történt a látogatás? Egy fontos esemény miatt, a párommal fél évesek lettünk, és ezt szerettük volna valami különleges módon ezt megünnepelni.

Elolvasom a teljes cikket