Élmények és értékek régiónkból A szép az, ami érdek nélkül tetszik, régiónk pedig ebben a tekintetben is igazi kincs.
Tele van ismert és még fel nem fedezett értékekkel, messzi földön híres látnivalókkal és gyönyörű hölgyekkel.

Jelentkezz és legyél idén Te a királynő!

A Megyék Szépe rendezvénysorozat, mint a régió egyik leginnovatívabb szépségipari rendezvénye idén még több meglepetéssel, minden eddiginél nagyob élményekkel és értékes nyereményekkel vár. Tedd próbára magad Te is!

Hatékony alakformálás, különleges szolárium és prémium szépségápolás - Elixír Szépségszalon Pécs

Divat, Szépség

Ebben a cikkükben Hunyadi Lolával, a pécsi Elixír Szépségszalon alapító – tulajdonosával beszélgetünk arról, hogy milyen modern megoldások várnak a szépülni vágyó hölgyekre, ha az Elixír Szépségszalont választják.

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary Szépségverseny végeredmény

Divat, Szépség

Amikor elkezdtük még nem tudtuk, hogy ilyen gyorsan elérkezünk ehhez a pillanathoz. A karantén időszakában zajlott rendhagyó szépségversenyünk a végéhez ért. Szakmai zsűrink meghozta a döntését, hogy a 152 indulóból kiválasztott TOP20-as döntős mezőnyből kik kerüljenek a verseny élére. Nem volt egyszerű feladat, de íme az eredmény.

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary Szépségverseny döntősei - TOP20

Divat, Szépség

A 2 hónap alatt 50.000 látogató, több mint 350.000 oldalt tekintett meg és mindeközben 10.000 fő felett regisztráltak az oldalra, hogy szavazhassanak kedvenc versenyzőjükre. A Miss Karantén Hungary versenyére közel 300 jelentkezés érkezett, közülük 152 versenyző került fel a weboldalra és gyűjthetett extra pontszámokat az online közönségszavazatokkal. 5 tagú szakmai zsűrink minden héten megválasztotta a heti TOP3-as különdíjasainkat, akik értékes Berns Ékszerekkel gazdagodnak.

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary Szépségverseny 5. heti TOP3 eredményhirdetés

Divat, Szépség

Lezárult az utolsó heti TOP3-as mezőnyünk kiválasztása. A verseny az online döntős mezőny kiválasztásával folytatódik a hétvégén.

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary Szépségverseny 4. heti TOP3 eredményhirdetés

Divat, Szépség

Itt a Miss Karantén Hungary Szépségverseny 4. heti TOP3-as különdíjasainak bemutatása. Nézzük hogyan alakultak a múlt héten ezek a különdíjak, illetve melyik szerencsés követőnk viszi haza most a 10.000 Ft-os Berns Ékszerek ajándékutalványt?!

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary Szépségverseny 3. heti TOP3 eredményhirdetés

Divat, Szépség

Itt a Miss Karantén Hungary Szépségverseny 3. heti TOP3-as különdíjasainak bemutatása. Nézzük hogyan alakultak a múlt héten ezek a különdíjak, illetve melyik szerencsés követőnk viszi haza most a 10.000 Ft-os Berns Ékszerek ajándékutalványt?!

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary Szépségverseny 2. heti TOP3 eredményhirdetés

Divat, Szépség

Itt a Miss Karantén Hungary Szépségverseny 2. heti TOP3-as különdíjasainak bemutatása. Nézzük hogyan alakult ez a különdíj és melyik szerencsés követőnk viszi haza az eheti 10.000 Ft-os Berns Ékszerek ajándékutalványt?!

Elolvasom a teljes cikket

Május 8-tól újra látogatható a Pécsi Tv-Torony Kilátó

Divat, Szépség

Már nagyon vártuk, hogy újra találkozhassunk Veletek, és elétek tárhassuk a csodás látképet, de ez a pillanat is eljött. A kellő elővigyázatossággal, 2020. május 8-tól minden nap (hétfő szünnap) 11-18 óra között látogatható a Pécsi Tv-Torony kilátó. Újra gyönyörködhetünk a felejthetetlen panorámában.

Elolvasom a teljes cikket

Miért is lesz ez az online sminktanfolyam jobb, mint egy sima YouTube videó?

Divat, Szépség

Kösd össze a technikát és a kreativitást! Tanulj otthonod kényelméből szakembertől, tematikusan, összeszedetten és tégy szert arra a tudásra, amire mindig is vágytál! Mert Te sem vagy ügyetlen és bár most még nem tudod, de csak azért nem megy, mert sosem kaptad meg hozzá a megfelelő szakmai segítséget...

Elolvasom a teljes cikket

Miss Karantén Hungary első heti TOP3 és nyereményjáték győztes

Divat, Szépség

A Miss Karantén Hungary Szépségverseny első hete óriási érdeklődést és nem várt izgalmakat tartogatott mind versenyzői, mind szervezői oldalról. A több mint 40.000 látogató és közel 200.000 oldallátogatás alatt, közel 4.000 szavatatot adtak le lelkes versenyzőinkre a követőink. Nézzük hogyan alakult az első heti TOP3-as különdíj és melyik szerencsés követőn viszi haza az eheti 10.000 Ft-os Berns Ékszerek ajándékutalványt?!

Elolvasom a teljes cikket