Élmények és értékek régiónkból A szép az, ami érdek nélkül tetszik, régiónk pedig ebben a tekintetben is igazi kincs.
Tele van ismert és még fel nem fedezett értékekkel, messzi földön híres látnivalókkal és gyönyörű hölgyekkel.

Jelentkezz és legyél idén Te a királynő!

A Megyék Szépe rendezvénysorozat, mint a régió egyik leginnovatívabb szépségipari rendezvénye idén még több meglepetéssel, minden eddiginél nagyob élményekkel és értékes nyereményekkel vár. Tedd próbára magad Te is!

Márton-napi libavacsora és vigadalom a Tv-Toronyban

Divat, Szépség

Szeretettel várjuk kedves Önöket Márton-napi libavacsorával, gasztróhírességekkel és bórkostolóval egybekötött zenés retró mulatságra!  Töltsenek nálunk egy kellemes estét a Tv-Torony Kilátó & Étterem-ben!

Elolvasom a teljes cikket

Ezt még a Jedik is megirigyelnék - Csúcstechnológiás lézervágás már Baranyában is

Divat, Szépség

Csúcstechnológiás lézervágás Baranyában – CaadexKft. Az 1994-ben alapított baranyai vállalkozás egy jelenleg is magyar tulajdonban lévő vállalkozás, akik a szakértelemmel és az innováció összehangolásával szolgálják ki a megrendelőiket. Pár hónappal ezelőtt jelentős fejlesztést hajtottak végre, ami a lézervágás piacán jelentős versenyelőnyt teremtett számukra. Az országban jelenleg a 3.-ak, akik ilyen rendelkeznek a jelenleg legmodernebb Trumpf lézervágó rendszerrel.

Elolvasom a teljes cikket

Koncz Lili, a teniszedző és modell véleménye az e-fit-ről

Divat, Szépség

Sziasztok, Koncz Liliána vagyok, a pécsi Református Gimnáziumba járok, 10 éves korom óta válogatott teniszező vagyok, a női szuperliga csapatban játszom és edzőként tevékenykedem. Mind emellett modellkedem és 2019-ben többek között én képviselhetem Baranyát a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny Döntőjében. Fiatal nőként és sportolóként egyaránt lételemem a sport a mozgás. A Megyék Szépe és a FlashFit E-Fit Stúdió jóvoltából meghívást kaptam egy rendhagyó, új edzésmódszer kipróbálására.

Elolvasom a teljes cikket

Extra pontszámok és nyeremények az ONLINE SZAVAZÁS-sal!

Divat, Szépség

Versenyünkön mind a válogatókon, mind az élő show-k alkalmával szakmai zsűri döntése alapján alakul ki az eredmény. Viszont a versenyzőnej növelhető a döntőbe jutási esélye, ha online szavazatokat gyűjt! A szavazók pedig értékes nyereményekhez juthatnak.

Elolvasom a teljes cikket

Komló Szépe 2019 Felnőtt Döntő - Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny

Divat, Szépség

Szeptember 8-án forró hangulatú verseny keretein belül került korona a Komló Szépe 2019 királynőjének fejére. Idén 11 csinos lány jelentkezett a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny hivatalos felvezető eseményére és színvonalas produkciókkal tűzdelt 1,5 órás szépségipari programot varázsoltak a Komlóért Expo színpadára.

Elolvasom a teljes cikket

Hatalmas sikerrel zárult az idei Komló Szépe Gyermek korosztályos szépségversenye

Divat, Szépség

Hatalmas sikerrel zárult az idei Komló Szépe. Ez a verseny a régió egyik legrégebbi szépségversenye, melyet már XVII. alkalommal rendeztek meg és idén több száz látogatót vonzott. 3 korosztályban hirdettek győzteseket 2019-ben is, gyermek - tini - felnőtt kategóriában közel 30 versenyzőt ismerhetett meg a nagyérdemű közönség és a szakértő zsűri.

Elolvasom a teljes cikket

RTL Klub forgatáson a Megyék Szépe győztese az Indigo Magyarországgal

Divat, Szépség

Az Indigo Magyarország, mint a hazai körömkozmetikai szakma megreformálásán dolgozó élharcos szakértő csapat meghívására vettünk részt az RTL Klub - Stíluskalauz című műsorába. Kovácsné Fábián Viktória, az Indigo Magyarország tulajdonosa, Iszak Eszter az RTL Klub műsorvezetője, Balázs Eszter az Indigo Magyarország Prémium Minősített partnere és Vidák Csenge a Komló Szépe 2017 és a Baranya Szépe 2017 győztese ebben a műsorban arra kívánja felhívni a figyelmet, hogy...

Elolvasom a teljes cikket

Címlaplány Kocsis Klaudia a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny döntőse

Divat, Szépség

A Rally Café magazin augusztusi címlapjára került Kocsis Klaudia a Megyék Szépe Nemzetközi Szépségverseny döntőse.

Elolvasom a teljes cikket

Megyék Szépe 2019-es versenyütemterv

Divat, Szépség

Vonz a szépségipar világa? Tedd próbára magad nálunk, szerezz felejthetetlen élményeket és tapasztalatokat versenyünkön! Elindult a nevezés a 2019-es versenyévadunkra. Ha a szívesen belekóstolnál a divatbemutatókba és fotózásokba, akkor itt a helyed. Ha érzed magadban a versenyszellemet, és hajlandók szakértők tanácsai alapján fejlődni, jelentkezz minden eddiginél nagyobb volumenű versenyünkre! Íme a menetrend.

Elolvasom a teljes cikket

Vermes Tímea a pécsi DÍVAtervező – Vermes Style

Divat, Szépség

Vermes Tímeával beszélgettünk kezdetekről, brand-ről, célokról. Ismerje meg a Vermes Style magával ragadó, kifinomult stílusát!

Elolvasom a teljes cikket